„Corsair K95 RGB Platinum XT“ – klaviatūrų flagmanas, vertas šio epiteto

Pakuotė ir komplektacija

Kaip ir priklauso tokio lygio produktui, „Corsair K95 RGB Platinum XT“ dėžė yra solidi ir iš stipraus kartono. „Corsair“ šį kartą nusprendė apriboti geltonos spalvos kiekį, tad pakuotė daugiausiai yra juoda, tik su geltonais akcentais šonuose. Priekyje matome klaviatūros atvaizdą ir pavadinimą. Čia taip pat atskleidžiamas klaviatūros išdėstymas ir jungiklių tipas. Nepamiršta paminėti, kad „Corsair K95 RGB Platinum XT“ klaviatūra yra suderinama su iCUE programine įranga.

Viename iš šonų galime rasti „Corsair K95 RGB Platinum XT“ specifikacijas, o taip pat informaciją apie USB 2.0 jungties pratęsimą, anti-ghosting technologiją ir NKRO technologiją, kuri leidžia klaviatūrai teisingai užfiksuoti kelių mygtukų paspaudimus vienu metu. Dar sužinome, kad klaviatūra turi 8 MB atminties profiliams ir 32-bit ARM „Cortex“ procesorių. Šiame šone taip pat pranešama ką rasime dėžutėje.

Kituose mažesniuose šonuose nieko įdomaus.

Galinėje pakuotės dalyje – vėl produkto atvaizdas ir pranešimas, su kokiomis platformomis suderinama „Corsair K95 RGB Platinum XT“ klaviatūra. Gamintojas taip pat informuoja, kad su klaviatūros macro mygtukais galėsime valdyti „Elgato Stream Decks“ vaizdo transliavimo programėlę.

Atidarę dėžę pamatome „Corsair K95 RGB Platinum XT“ klaviatūrą.

Be jos komplektacijoje dar yra riešo poilsio elementas, papildomi mygtukai, jų išėmimo įrankis ir naudotojo gidas.

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.