Didis mažylis: „Corsair SF450“

Pakuotė ir komplektacija

Jei ant pakuotės nebūtų SF inicialų, būtų galima supainioti, kad tai dar vienas RMi serijos atstovas. Šių skirtingų maitinimo šaltinių serijų pakuotėms būdinga ta pati geltona spalva. Pernelyg stebėtis turbūt nereikėtų, nes abi serijos pasižymi 80+ Gold efektyvumu. Be auksinio efektyvumo ir jau įžangoje minėtų kitų SF450 savybių „Corsair“ pirkėją papildomai vilioja septynių metų garantinio aptarnavimo laikotarpiu, ko nepadarysi nurodydamas į komplektaciją įtrauktus kabelius. Visgi, tai palengvina mūsų darbą rašant apžvalgą.


Kone visa nugarinė pakuotės dalis skirta vienai SF450 savybei – pusiau pasyviam aušinimui. Gamintojas linkęs garantuoti tylų maitinimo šaltinio veikimą iki pat vidutinio lygio apkrovos su pasyviu ventiliatoriaus veikimu beveik iki 100 W. Tai daugmaž reiškia, kad ventiliatorius nesisuks sistemai veikiant ramybės (idle) režimu, tačiau jau ne kartą įsitikinome, kad gamintojai į pusiau pasyvaus režimo aukštesnę ribą žiūri atsargiai. Paprastai ta riba būna aukščiau.

Maitinimo šaltinio apsaugai nuo mechaninių pažeidimų jokių priekaištų neturime. Pirkėjas neturėtų likti nusivylęs ir aksesuarais. Be vartotojo gido, bendro tiek SF450, tiek SF600, „Corsair“ prideda AC laidą, tvirtinimo varžtelius, firminį lipduką, daugybę „zip-ties“ surišėjų ir… ir kokybišką medžiaginį maišelį, skirtą prijungiamiems kabeliams.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.