Galiausiai „GeForce“ RTX čia: „MSI RTX 2080 Gaming X Trio“ prieš „Asus ROG Strix GTX 1080 Ti OC“

Rezultatai: Battlefield 1, Dirt 4, DOOM

27 Komentarai

  1. Gnytasis parašė:

    nesistebiu dabar kodel nekrenta per daug 1080ti kainos. rtx2080 sparta manau kils su vis naujesniais driveriais tik kol kas kaina didoka :/

  2. pasimetes parašė:

    Manau Lietuvoje jos ir nekris, o tiesiog išnyks. 😀 Šiaip 1060 6gb kainos krito, bet krito ir rx580 kainos 😀

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Kainos tikrai nekrenta tiek kiek turėtų, realiai 1080 Ti net rekomenduojamų kainų nesiekia, gi išėjus buvo galima už maždaug 600 nupirkt, o dabar 800. Paklausai tam tikrų YouTuberiu ir giriasi, kad pas jų vos ne po 500 $ vaikšto 1080 Ti, bet kainų pats netikrinau, gal ir fantazuoja, o pateikia skelbimų kainas.

      • pasimetes parašė:

        Na newegge buvo 600 eu+- man rodos, 2080 buvo ir 750eu (ne blower) ar dar žemiau. Aišku paskaičiavus pvm ir muitus kaina saldi pasidaro. O europoje kažkaip išvis nematau kritimo labai. Tik scam ar kas buvo 2080 zotac už 600euru viena diena. Nors kaip ir turėjo 4-5 žvaigždutes. 😀

  3. pasimetes parašė:

    Būtu dar įdomu blender’io testai, kai žiūrėjau tai class belnderyje 1080ti geriau žymiai pasirodė, bet kitur 2080 laimėjo.

  4. Strelok parašė:

    Kiek ziurejau gtx 1080ti kaina kazkur 2x mazesne negu rtx 2080. Geras review, bet kaip Linux kurejas yra pasakes https://www.youtube.com/watch?v=_36yNWw_07g

    • Gnytasis parašė:

      Nezinau koki modeli ziuri 1080ti bet tikrai nenauja tada. Galima lygint tik nauja su nauju panasiai kaip review tai nesigauna 2x. Nemegstu is skelbimu tokiu dalyku nes i elektronika neilysi nebent 60% pigiau uz nauja ta pati modeli tai gal verta dar rizikuot. Zinant kad buvo stiprus mining bumas tai isvis pasitikejimo skelbimais galingesniu modeliu nera, ir juo labiau jeigu tik sako, kad naudota zaidimam ir kogero meluoja. Tarkim nusiperki nauja auto ir jau isvaziavus is salono jau turi must 10% kainos, o kur dar pavazineta.

      • Mindaugas Klumbis parašė:

        Taigi yra garantija, nusiperki su dviejų mėtų garantija ir nesuki galvos ar ten maininta su ja ar ne.

        • Star-Ro9 parašė:

          kodel nesukti… 🙂 tarkim 1/3 laiko ji minino 🙂 o tai 1/3 mininimo prylygsta kazi kuriam laikui paparasto zaidimo laiko 🙂 tai po garantinio jau gali drebeti 🙂

          • Mindaugas Klumbis parašė:

            Po garantinio (po 2 metų) kaip ir naujos kortos norėsi. Čia nuomonė, o ne kažkokia taisyklė.

            • Gnytasis parašė:

              Mano dabartine gpu jau beveik 10 metu sukasi tai man devetos netinka pagal mano naudojimo trukme 🙂 keisciausia situacija kiek pastebejau ale pakeista termo pasta po kokiu metu naudojimo buna. Tai sitas man nesuprantama, kai mano gpu nuo naujos gal per desimt metu vos keliais laipsniais karstesne tai koki velnia ten lyst po metu ir ardyt dar plius nezinia koki gabumai tu meistreliu keitimo nu nezinau nezinau 🙂

      • Strelok parašė:

        Per ebay kainos nauju gtx 1080 ti yra tarp 500 ir 600 eur. Rtx 2080 tarp 900-1000 eur. Bet manau, kad rtx 2080 kainos greitai kris, nes siuo metu tikrai nekonkurencingos.

  5. mafo parašė:

    Gal kas galit pakomentuoti RTX 2080 vram dydį -ar 8 gigų užtenka tokio lygio kortai?

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Nemanau, kad RTX 2080 jaučia atminties badą. Bent jau niekas to dar nepastebėjo, o ir žaidimai eina vis ant tų pačių variklių. Pažiūrėsim kaip bus kai Ray Tracing bus įjungtas, gal tada ir trūks atminties.

    • pasimetes parašė:

      Aš kiek stebėjau su teslpa p40, tai tik final fantasy ant 4K išnaudoja po ilgo žaidimo ir 18gb ram, bet čia manauo kuo daugiau ram tuo daugiau ir naudos, o daugiau kituose kiek mačiau ant 4K nustačius iki 8gb ima.

    • koloniukas parašė:

      Ant 1440p tikrai užteks, tam ji ir skirta.

      • vanduo4 parašė:

        Kaip bebūtų keista, bet 2K monitoriui GTX2080 yra per silpna.
        Konkrečiai: beveik maksimaliais nustatymais GTA V žaidime, sukuriama tik 38FPS.
        Assasin Creed Origins – Hight nustatymais dirba pilnu apkrovimu 70-144FPS. Extreme – padaugėja žolės krūmų, bet jos kokybė realiai nepagerėja, tiesiog daugiau visko.
        – Tikriausiai dėl to ir atėjo RTX laikas, nes akis mirgėjimo nebeskiria jau nuo 30FPS.
        Išvada: Žaidimai šiais laikais yra labai sunkūs ir ne visada kokybiški. – Jau nebegelbsti FPS skaičius, monitoriaus TN panelės keitimas į IPS, jau reikia kažko naujo kaip RTX.

        • koloniukas parašė:

          GTA V ant 4k aš gaunu pastovius 60 fps su fxaa ir grass quality high, o tu ant 2k 38 fps? Turėtų būti 100+ https://www.youtube.com/watch?v=LEzrQ5jGraY

          • BC00 parašė:

            Pas vandenį4 kažkas negerai ir su pastebėjimais, publikuotais kitur.

            „Pastebėjimai:
            1. Sakyčiau nėra teisinga lyginti RTX2080 su 8GB VRAM ir GTX1080Ti su 11GB VRAM – pralaidumas nėra tolygus;
            2. Tuo labiau GTX1080Ti yra turbinta, o tai reiškia mažesnį tarnavimo laiką – sukčiaujama turbo lyginant su factory settings;“

            Pirma, vRAM dydis pralaidumui nedaro įtakos. Tik dažnis ir magistralės plotis. Antra, padarytas „naminis“ turbinimas VGA tarnavimo laiko netrumpina:)

            • vanduo4 parašė:

              – Nu ir kas čia tau negerai? Kaip tu gali lyginti turbintą GTX1080Ti su neturbinta RTX2080 ir sakyti, jog pastaroji yra prastesnė?
              – Abidvi turi būti turbintos tada galėsi sakyti kuri yra geresnė.
              – Beje ar jauti skirtumą tarp 8GB VRAM ir 11GB VRAM? Tai net 30% skirtingi duomenų apdorojimo kiekiai.
              – O su kuo tada lyginsi RTX2070? Gal irgi su GTX1080Ti ir sakysi jog 2070 yra šlamštas?
              Kas su tavimi negerai BC00?

          • vanduo4 parašė:

            1. Tavo video yra 2017m. pradžios kai maksimalūs GTA V reikalavimai buvo 9GB VRAM. Įsijunk dabar GTA V ir tau parodys jog 2018m. pabaigoje šie reikalavimai pakilo iki 12GB VRAM.
            2. Beje ar tu tikras, kad žinai kuo skiriasi FPS nuo Hz? FPS sukuria video korta, o Hz parodo kokiu dažniu dirbą tavo monitorius. Tad jeigu tavo monitorius stabiliai dirba prie 60Hx, tai dar nereiškia jog video korta sukuria 60FPS. Ji gali sukurti ir 30FPS, tad monitorius vieną kadrą sumirgės 2 kartus ir gausis 2×30=60.
            3. Pasižiūrėk Linus testus su SLI RTX2080Ti ant 4K monitoriaus – sukuria tik iki 60FPS.

  6. koloniukas parašė:

    Prasukau ir aš tavo profesionalios apkrovos testą: https://postimg.cc/MXgV6d0K

  7. pasimetes parašė:

    Kiek spėju 2070 apžvalga nenusimato? :/

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.