„Gigabyte Z390 Aorus Pro“: ydinga, bet stipri paraiška

Pakuotė ir komplektacija

„Z390 Aorus Pro“ dėžė yra neįprastai didelė (nesimato jos gylio), tačiau turi įprastai „Aorus“ produkcijai būdingų oranžinės spalvos akcentų ir, žinoma, paukščio siluetą. „Gigabyte“ tuo tarpu rodo kaip atrodo jų pagrindinė plokštė ir deda akcentus ant 12-os fazių VRM grandinės, jos pažangaus aušinimo, abiejų aušinamų M.2 lizdų, „RGB Fusion“ pašvietimo ir kitų smulkesnių dalykų.

Pirkėjas kartu su pagrindine plokšte taipogi gauna keturis SATA kabelius, porą RGB kabelių – prailgintojų, porą išorinių termo diodų, korpuso priekinių jungčių prijungimą palengvinantį modulį ir popierinę dalį, įskaitant vartotojo gidą, greito diegimo gidą ir firminį „Aorus“ lipduką.

2 Komentarai

  1. PauliusP parašė:

    Tiesa tiesa… O tikėjausi būsit radę slaptą receptą stabilesniam RAM darbui 🙂 Na, bent jau aišku, kad tai ne loterija pralošta, o iš tiesų modelis turi problemų. Mano atveju F4-3600C19D-32GVRB komplektas net XMP 3600 pasileido ne iškarto, teko burti. Laimei pavyko, bet nė žingsnio toliau.

  2. BC00 parašė:

    Receptams nebelieka laiko 🙂 bet gali pabandyti paklausyti šito video. Pas Master daugiau PCB sluoksnių, geresnis signalinimas, tai pati iš savęs geriau palaikys DRAM, bet viską galima taikyti ir kitiems Aorus modeliams.
    https://www.youtube.com/watch?v=Jsy04IRIwpI

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.