„In Win 101C“: paprasta, nebrangu ir skoningai gražu

Žvilgsnis į vidų

Vidaus „architektūra“ yra artima matytai 301-ajame. Kalbame apie viršuje esančią PSU zoną ir greta jos pastatytą HDD narvą. 101(C) nepasižymi kabeliams permesti skirtų angų gausa, nebent jų skaičių dirbtinai padidinsime radiatorių laikančio kronšteino angomis, kuris dabar integruotas šone, o ne priekyje, kaip buvo 301-ojo atveju.

Žiūrint į kitą korpuso pusę galime aiškiai priskaičiuoti vos tris (dvi krašte, viena apačioje) guma neuždengtas angas. Netgi kilpučių „zip-ties“ surišėjams matome daugiau, tačiau pirmiausiai patikrinkime realias kabelių išvedžiojimo galimybes prieš pareikšdami, kad korpusui tų trijų negana.

Pagal oficialią informaciją „In Win 101(C)“ talpina maitinimo šaltinius, kurių maksimalus gylis siekia 200 mm. Nėra jokių abejonių, kad 101(C) itin draugiškas didelių gabaritų maitinimo šaltiniams. Gerokai daugiau nerimo kelia ketvirtoji anga, ar pro ją praslys EPS12V kabelis kuomet PSU jau bus savo vietoje.

 

Visi iki vieno į jungčių panelę keliaujantys kabeliai įvilkti į juodos spalvos gumines rankoves. RGB pašvietimui reikalinga tik viena 4-pin galvutė, kai prie prailgintojo galima jungti papildomą įrenginį. USB 3.1 Gen 2 galvutė standartizuota, todėl tiks bet kurio gamintojo pagrindinėms plokštėms, kurios turi vidinį Gen 2 lizdą.

 

Priekinė korpuso dalis neatlieka papildomų funkcijų – čia nėra jokių tvirtinimo taškų. Apačioje vartotojas gali sumontuoti tris 120 mm skersmens ventiliatorius arba 360 mm radiatorių su sąlyga, kad bus prarasti vienas ar daugiau PCI išplėtimo lizdų. Norint išplėsti aušinimą korpuso kojų nuimti nereikia, jose paliktos kiaurymės varžtams susukti.

 

Kita vieta radiatoriui – ant kronšteino. Porą 120 mm ventiliatorių arba 240 mm radiatorių palaikantis plastmasinis kronšteinas iš korpuso išimamas atlaisvinus trejetą varžtų. Jam sugrįžus su metalinėmis „gerybėmis“ reikia atkreipti dėmesį, jog maksimalus vaizdo plokštės ilgis susitrauks nuo 421 mm iki 305 mm, ko užtenka absoliučiai daugumai rinkoje esančių premium akseleratorių.

 

Korpuse integruoti du SSD dedikuoti dėklai, kurių įtvirtinimui įrankiai nereikalingi. Įdomu tai, kad vienas dėklas labiau prisišliejęs prie sienelės, o kitas kiek atitolęs. Tokį sprendimą greičiausiai padiktavo už antrojo dėklo krašto atsiradusi „zip ties“ kilputė. Iš narvo iščiuožiančių dėklų pora tinka tiek 3,5″ HDD, tiek 2,5″ SSD kaupikliams.

 

Už pagrindinės plokštės sienelės gauname 20 mm erdvės. Kabelių prilaikymą be „zip-ties“ surišėjų turėtų kiek palengvinti statmenai kronšteino einantis užkantuotas kraštas.

 

2 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Visai neblogai atrodo, plius man kažkaip geriau atrodo aušintuvų montavimui šonas vietoj viršaus kaip 303.

  2. BC00 parašė:

    Šoninis pasirinkimas pas 101(C)/301 mažiau obstruktyvus. 303-jame ir PSU ir jo kabelius ventiliatoriui reikia įveikti. Visai įdomu būtų sužinoti kiek iš tikrųjų prarandama dėl korinių grotelių, galbūt su kitu In Win korpusu tai pabandysime išsiaiškinti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.