„In Win 101C“: paprasta, nebrangu ir skoningai gražu

Montavimas

Tapo aišku, kad nurodydami maksimalų maitinimo šaltinio gylį „In Win“ atsižvelgė į tai, jog nebūtų uždengta kabelių pervedimo anga. „Be Quiet! Dark Power Pro 11“, kurio korpuso gylis 195 mm, kuo puikiausiai įsirangė į jam skirtą erdvę, ne tik palikdamas už savęs daugybę vietos, kurią panaudojome kabelių patalpinimui, bet ir leido permesti EPS12V kabelį. „Zip-ties“ surišėjų išvengti nepavyks, ypač jeigu maitinimo šaltinio kabeliai ilgi ir mažiau lankstūs. Mums patiems pavyko išsiversti vos su vienu tokiu surišėju, nors „Dark Power Pro 11“ tikrai nepasižymi trumpais kabeliais, be to, panaudojome ne vieną, o du SATA maitinimo kabelius. Uždarant šoninį gaubtą jį teko kiek paspausti tame krašte, kur integruotas radiatoriaus kronšteinas. Nepasinaudojus išpjovomis, kuriose atsidūrė SATA kabeliai, gaubto uždaryti nepavyktų, todėl išnaudoti vidaus dizaino ypatumus pasidaro būtina. Iš pradžių abejonių sukėlęs permetimo angų skaičius pasirodė visiškai pakankamas – vos dviejų nedidelių angų užteko šiame korpuse išbandžius individualiai įvilktus „Enermax Digifanless“ PSU kabelius.

 

„In Win 101(C)“ talpina iki 160 mm aukštį siekiančius CPU aušintuvus, užtikrinant, jog tiks didžioji dauguma rinkoje esančių orinių aušintuvų. Sunkių vaizdo plokščių laužimo į PCIe lizdą sumažinimui galime panaudoti prilaikomąjį mechanizmą. Sumontavus 298 mm ilgio „Asus ROG STRIX GTX 1070 O8G-GAMING“ vaizdo plokštę kronšteinas nėra blokuojamas, todėl vis dar gali būti naudojamas radiatoriaus ar papildomų ventiliatorių įtvirtinimui. Maksimalus limitas (305 mm) visai čia pat, jį viršijus visas mintis apie efektyvesnį aušinimą teks perkelti į korpuso dugną. SSD į dėklą tvirtinamas varžtų pagalba, HDD į savo dėklą tiesiog įstatomas.

 

 

2 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Visai neblogai atrodo, plius man kažkaip geriau atrodo aušintuvų montavimui šonas vietoj viršaus kaip 303.

  2. BC00 parašė:

    Šoninis pasirinkimas pas 101(C)/301 mažiau obstruktyvus. 303-jame ir PSU ir jo kabelius ventiliatoriui reikia įveikti. Visai įdomu būtų sužinoti kiek iš tikrųjų prarandama dėl korinių grotelių, galbūt su kitu In Win korpusu tai pabandysime išsiaiškinti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.