„In Win A1“: kai maitinimo šaltinis sako, kad galėjai būti labiau perforuotas, o korpusas atkerta, kad tavęs galėjo ir visai nebūti

Žvilgsnis į vidų

Korpuso viduje radome tai, ko trūko komplektacijoje, t.y. AC maitinimo laidą. Maitinimo šaltinis ir dalis jo kabelių paslėpti už plastmasinio gaubto, kuris turi firminį „In Win“ logotipą. Erdvė maža, todėl ne visi sprendimai iškart matomi. Paanalizuokime vidų detaliau.

Gaubtas nuimamas atsukus jį laikantį varžtą. Į medžiaginę rankovę įvilktas vienintelis ATX24V kabelis. Kiti 600 W galios maitblokiui priklausantys kabeliai yra plokščio (angl. stealth) tipo. Maitinimo šaltinis turi vieną EPS12V 4+4-pin kabelį, du PCIe 6+2-pin ir vieną SATA, ant kurio kabo trys atitinkamos jungtys. IP-P600KQ3-2 modeliu pažymėtas PSU turi vieną +12 V liniją, kurioje yra 50 A, šia linija jis gali atiduoti visą savo turimą galią, t.y. 600 W.

 

Pagrindinės plokštės sienelė sudaryta iš dviejų laikiklių, skirtų 2,5″ SSD kaupikliams. Iš kitos pusės juos nuėmus turime pakankamai plačią angą CPU aušintuvo montavimui. Dugnas stipriai kiauras – vaizdo plokštė galės laisvai kvėpuoti net žemiau jos nesant ventiliatoriams.

Visi iš priekinės panelės išeinantys laidai yra įvilkti į juodos spalvos įmautes. Greta 2,5″ SSD laikiklių, kuriuos galima fiksuoti be papildų įrankių, yra keletas kilpučių tvirčiau priglausti kabelius pasinaudojus zip-ties surišėjais.

Pagal idėją plastmasiniame kronšteine, kuris yra žemiau maitinimo šaltinio, turėtų būti tvirtinamas orą išpučiantis 120 mm ventiliatorius. „In Win“ tebenaudoja madingai atrodančias, tačiau obstruktyvias perforacijas, kurios padarytos ir maitinimo šaltinio projekcijoje.

Plačiausioje vietoje turime beveik 2 cm tarpą kabeliams užkišti. To daugiau nei užtektinai, nes įtariame, kad storiausio ATX24V kabelio nereikės vesti į šią kopuso pusę. Statmenoje briaunoje palikta keletas angų kabelių nuvedimui iš priekio į galą.

6 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    Tas jausmas kai žiūri ir nesupranti, tau jo reikia ar ne 🙂

  2. BC00 parašė:

    Nebūtų PSU, sakyčiau man jo tikrai reikia 😀

  3. Frantisekas parašė:

    Nu nieko tokia, biski ta apacia plastikine nepatinka, bet kai sviecia tai gal ir ok.
    O seip tai man patinka KOLINK ROCKET MINI-ITX tik kad kaina biski kandziojasi.
    Galima sakyt tapati kainuoja kaip si jei mateka dametus.

    • BC00 parašė:

      Apačioj kokybiškas plastikas. Sudėjus į apačią fanus teko su jėga spustelt, tai nepasirodė, kad galėtų įskilt.
      Kolink pirmą kartą matau. Ankštesnis, bet dar mažesnis bus greičiausiai (specs netikrinau).

  4. Oxymoron parašė:

    o perka kažkas tokius mizernus korpusus, lol ? 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.