„In Win A1“: kai maitinimo šaltinis sako, kad galėjai būti labiau perforuotas, o korpusas atkerta, kad tavęs galėjo ir visai nebūti

Pridedame šiek tiek ventiliatorių ir rodome RGB pašvietimą

Pražiopsoję faktą, kad „Asus ROG Strix Z370-I Gaming“ turi tik 5 V adresatinę RGB galvutę (A1 naudoja 12 V) turėjome viską išrinkti ir į korpusą montuoti „Asus ROG Strix B450-I Gaming“ pagrindinę plokštę, turinčią 12 V galvutę. Antrą kartą darbai vyko kur kas sklandžiau ir per daug nesinervinome dėl savo žioplumo.

„In Win“ nepašykštėjo atsiųsti kelis „Polaris RGB“ ventiliatorius, kurie pasitarnaus ne tik didinant aušinimo efektyvumą, bet ir siekiant įspūdingesnio RGB pašvietimo. Įsigijus vieną ventiliatorių jo panaudoti nepavyks, nes tam reikalingas priedas yra tik komplekte, sudarytame iš dviejų „Polaris RGB“ ventiliatorių. „In Win“ apie tai praneša piešinukais ant pakuotės apačios.

Tai 120 mm skersmens ventiliatoriai. Permatomas rėmas bei mentelės pagamiontos iš termoplastinio polimero siekiant stipresnio pašvietimo efekto ir didesnio atsparumo karščiui. Ventiliatoriaus kampuose sumontuotos pagalvėlės apsaugo nuo nepageidaujamų vibracijų „Polaris RGB“ naudoja slydimo guolius, kai „Polaris RGB Aluminium“ naudoja pažangesnius FDB guolius. PWM signalu reguliuojamas „Polaris RGB“ dirba 500 – 1280 RPM diapazone skleidžiant 20,2 dBA. Prie didžiausių sūkių praleidžiama kiek daugiau nei 43 CFM oro, o statinis slėgis siekia 1,26 mm/H2O. Vienam ventiliatoriui reikalinga 0,2 A srovė: 0,1 A tenka motorui ir dar tiek pat RGB pašvietimui.

 

Kiekvienas ventiliatorius turi po du specialius 8-pin lizdus, kurių pagalba aušinimo įrenginiai jungiami vienas su kitu. Lizdai turi užraktus, todėl netyčia truktelėjus prikabintas ventiliatorius nuo kito neatsiskirs. Sujungimui siūlomi dviejų skirtingų ilgių kabeliai. Paskutinėje fotografijoje matome „motininį“ kabelį. Jis sudarytas iš 4-pin galvutės ir dviejų 4-pin RGB galvučių, kurios jau jungiamos prie pagrindinės plokštės. Būtent šis kabelis randamas tik dviejų „Polaris RGB“ ventiliatorių komplektacijoje.

 

Kas būtų, jeigu nebūtume pasirinkę 12 V RGB galvutę turinčios pagrindinės plokštės? Tada būtų tekę naudoti pridėtą RGB-SATA adapterį ir A1-uko iliuminuota apačia būtų skleidusi tik statinę raudoną spalvą. Dabar turime kur kas daugiau…

6 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    Tas jausmas kai žiūri ir nesupranti, tau jo reikia ar ne 🙂

  2. BC00 parašė:

    Nebūtų PSU, sakyčiau man jo tikrai reikia 😀

  3. Frantisekas parašė:

    Nu nieko tokia, biski ta apacia plastikine nepatinka, bet kai sviecia tai gal ir ok.
    O seip tai man patinka KOLINK ROCKET MINI-ITX tik kad kaina biski kandziojasi.
    Galima sakyt tapati kainuoja kaip si jei mateka dametus.

    • BC00 parašė:

      Apačioj kokybiškas plastikas. Sudėjus į apačią fanus teko su jėga spustelt, tai nepasirodė, kad galėtų įskilt.
      Kolink pirmą kartą matau. Ankštesnis, bet dar mažesnis bus greičiausiai (specs netikrinau).

  4. Oxymoron parašė:

    o perka kažkas tokius mizernus korpusus, lol ? 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.