Keturi „Samsung“ 860 serijos SSD kaupikliai: pratęsta Pro lyderystė ir netikėtas EVO vargas

„IOMeter“ testai

9 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Tai samsungas su Evo biski uzgrybavo, sako ai ir taip del vardo ispirks 🙂

  2. Atavar parašė:

    Daug darbo įdėta. Puiki apžvalga. Ne tik nuogi testai, bet ir rezultatų analizė. Respektas.

    • YOman parašė:

      būtent-daug darbo ir pagarba. Bet… čia tik pagarba ir nekažkoks stimulas to viso darbo atlikėjams. O jei būtų youtube kanalas, su laiku gal ir šiokia tokia apčiuopiama padėka gautųsi. Aišku reiks labai daug kantrybės ir laiko.

      • SoTOP parašė:

        Esmė ta, kad bandyti daryti youtube kanalą apsimoką tik angliškai, lietuviška auditorija visada bus stipriai per maža. Todėl arba angliškas su ambicijom LTT aplenkti arba jokio 🙂

        • YOman parašė:

          su angliškais portalais nelabai pakonkuruosi. Žiauri konkurencija ten. Arba daryti kaip Der8aueris daro-dviem kalbom įgarsina.

          • mafo parašė:

            Su Angliškais sunku pakonkuruoti, bet gauti iš Lietuvaičių 5000 „likų“, kad atsegtų youtobas pinigų (berods tada įkrenta monetos), taip pogi pakankamai nemaža iliuzija. Svarbiausia kontentas. Daugiausia peržiūrų ir laiku gauna tai kas auditorijai įdomiausia t.y. vaizdo plokščių apžvalgos ir procų benchmarkai, bet vien jais gyvas taip pat nebūsi. Kadangi nemažai jau esu pražiūrėjas blogerių tai galiu pasakyti, kad rimčiausi samdos redaktorius ir turi komandas, kurios padeda visą tą reikalą sukti. Vienam ar dviem entuziastams būtu tikrai nelengva visą tą reikalą išsukti – belekaip gal, na o padabnai reiktų paaukot savaitgalius ir vakarus kaip min… ir deja niekas negarantuoja sėkmės.

      • Frantisekas parašė:

        Nauda bus kai supras LT imones, jog jaunoji auditorija neziuri TV ir ju reklama per tv tai issvaistyti pinigai. Mano vaikai pvz neziuri tv, jie ziuri youtube. As net atsisakiau mokamos televizijos. Manau TV dar patrauks kokius 20metu ant likusiu 40meciu, nes man rodos jie paskutine karta kuri ziuri dar kaskiek tv.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.