Neišvaizdus efektyvumas: „ARCTIC Liquid Freezer 240“

Pakuotė ir komplektacija

ARCTIC ne tik myli gamtą, bet ir demonstruoja pavyzdį, kaip reikia taupyti vietą. Esame nustebę į kokio dydžio dėžutę (nuotraukoje galbūt to taip akivaizdžiai nematyti) šveicarai sugebėjo įsprausti 240 mm radiatorių ir dar keturis ventiliatorius.

Visu gražumu rodydama savo produktą ant priekinės pakuotės pusės ARCTIC skelbia, kad tai aukšto efektyvumo sistema, tinkanti tiek „Intel“, tiek AMD procesoriams. Tiesa, Freezer 240 out of the box principu visai netrukus debiutuosiančiai AM4 platformai netinka – bus reikalingi papildomi montavimo kronšteinai.

Priešinga įpakavimo pusė kur kas įdomesnė. Paprastai AIO gamintojai lygina savo produktą su gamykliniu Intel aušintuvu, tačiau ARCTIC ėmė ir pateikė skleidžiamo triukšmo skaičius lygindama du ventiliatorius turintį „Freezer 240“ su „Corsair H105“ ir „Cooler Master Nepton 240V“. Savaime suprantama tyla ARCTIC kišenėje, kitaip tokio palyginimo nė nebūtų. Nurodomas TDP reitingas šalia AIO sistemų taipogi yra retenybė, bet ne „Freezer 240“ atveju. Ši sistema yra pajėgi išsklaidyti 300 W karštį.

Vertinga informacija ir ant dėžutės šonų. Anksčiau laiko sužinome, kad komplektacijoje rasime porai tepimų turėsiančios užtekti MX-4 termo pastos. Gamintojas nurodo sistemą sudarančių dalių (pompos, žarnelių, radiatoriaus, ventiliatorių) specifikacijas, kurias atskirai pateiksime apžvalgos metu.

Štai ir visa tokios kompaktiškos dėžutės paslaptis. Dar kartą pasikartosime, kad apsauginėmis medžiagomis pasirinktas tik kartonas. Jokių putoplastinių paminkštininų ar kitų sudėtingų cheminių junginių. Tvirtinimo mechanizmai tvarkingai paskirstyti po atskirus maišelius. Šalia anglų kalba parašyto vartotojo gido gauname tokį patį vokišką. Stebėtis nereikia, nes „Freezer 240“ pas mus pateko būtent iš šios rinkos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.