Nestandartinis „ASUS RT-AC65P“ maršrutizatorius, atliekantis standartinius tinklo darbus

Pakuotė ir komplektacija

Bevielis maršrutizatorius atkeliauja nemažoje solidžioje dėžutėje. Priekyje matome produkto atvaizdą; nesunku pastebėti, kad maršrutizatorius pastatytas, o ne guli ant stalo. Pakuotės priekyje taip pat matome surašytas pagrindines „ASUS RT-AC65P“ savybes.

Dėžutės galinėje dalyje apie „ASUS RT-AC65P“ jau daug daugiau informacijos. Gamintojas paaiškina, kokios yra stipriosios maršrutizatoriaus savybės. Tokios kaip: dviejų branduolių procesorius, QoS, MU-MIMO ir AiRadar 2.0 technologijos, tėvų kontrolė ir greitas parengimas darbui.

Pakuotės šonuose galime rasti visas bevielio maršrutizatoriaus specifikacijas. Taip pat matome paaiškinimą, kam skirti gale esantys prievadai ir mygtukai.

Dėžutėje be pačio „ASUS RT-AC65P“ bevielio maršrutizatoriaus dar randame maitinimo blokelį, tinklo kabelį, naudotojo vadovą ir garantinį lapą.

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    Mindaugai,

    Niekur neradau, kodel specs AC1700 sparta: 450+1300 Mbps rasom kaip suma ? negi vienu metu dirba viems dazniais router, ar cia vel marketingas valdo

    • Atavar parašė:

      Taip routeris vienu metu gali dirbti visomis antenomis, visais dažniais. Ir taip tai vis tiek yra daugiau mažiau marketinginis dalykas, nurodantis teorinį maximalaus greičio reitingą.
      Su AX tai jau gerokai lengviau realiai pasiekiami skaičiai.

      • newdiamond parašė:

        neee, as sneku apie darba su vienu device, o ne tai kad router gali dirbti vienu metu. T.y. 5 Ghz prisijungia telefonas ir dirba tuo dazniu, o ne 2,4+5 Ghz greitis.

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Testuose matosi kiek pasiima vienas laptopas to srauto, bent jau mano ~650 Mbps. Kai idealus atstumas ir ~300 Mbps per dvi sienas. Gamintojai tuos reitingus pateikia labai gerus, bet juos išgauti eina tik labaratorijoje, bent aš taip manau.

  2. ToBeX parašė:

    newdiamond, tai Routeris apie „save“ rašo, kad gali atiduot teorinius 450-1300, o ne apie device, kad jie gali tiek priimt 🙂
    O čia jau naudotojų reikalas ar jie sugebės savo „mašiną“ priversti duomenis priimti Lan+ wifi 5ghz + wifi 2.4 ghz

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.