Pati sau amžinas variklis: „ASRock Z270 Taichi“

Rezultatai

„Purity Sound 4“ garso posistemė rodo puikius rezultatus: dinaminis diapazonas siekia 99,8 dBA, o triukšmo lygis -99,7 dBA. Peržvelgus kiek senesnes apžvalgas tampa aišku, kad nežymiai nusileidžiama tik „Asus ROG Maximus IX Hero“ garso posistemei, kuri parodė rekordinius 101,1 ir -102,1 dBA. „Taichi“ užfiksuota harmoninio iškraipymo reikšmė (0,0021 %) yra identiška Z270 Extreme 4 rezultatui, kuris buvo geriausias tarp kone dešimties pagrindinių plokščių. Savo ruožtu, „Taichi“ prieš šį konkurentą turi ~(-)1,5 dBA pranašumą vertinant dinaminį diapazoną ir triukšmo lygį.

Trijų motininių plokščių, turinčių Z270 mikroschemų rinkinį, energijos sąnaudos po penkių minučių trukmės apkrovos su „Prime95“ pasiekė beveik identišką lygį. Kalbame apie „Gigabyte GA-Z270X-Gaming 7“ ir abu „ASRock“ modelius. Tarp visų skirtumas vos 5 W, o efektyviausia motinine plokšte išliko „Asus ROG Maximus IX Hero“ dėka automatiškai parinktos labai mažos CPU darbinės įtampos (1,15 V).

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    didelio patogumo nesukelia SATA jungtis tik is sono….

  2. BC00 parašė:

    O ko norėtųsi? Išorinių eSATA?

  3. IFeelYou parašė:

    Niekaip nepriprasčiau prie tokio dizaino…

  4. Mindaugas Klumbis parašė:

    Gerai prifarširuota. ir kaina nesikandžioja. Aišku, spalvinimas, kaip jau minėjo IFeelYou, tiks ne visiems.

  5. Ndx parašė:

    Pačios gražiausios motininės plokštės buvo leidžiamos Z77 serijoj (pvz Z77 Extreme 6), po to nuo Z97 ėmė stipriai grybauti į lankas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.