Pelė darbui – „Logitech MX Master 3S“

Pakuotė ir komplektacija

„Logitech MX Master 3S“ pakuotė yra juodos spalvos, o priekyje galime pamatyti produkto atvaizdą. Kiek gaila, kad pelės parduotuvėje pamatyti ar pačiupinėti neišeis. Pelę galima pamatyti tik atidarius dėžę. Pakuotės priekyje yra užrašytas produkto pavadinimas ir kelios pagrindinės savybės.

Pakuotės nugarėlėje plačiau aprašytos pagrindinės pelės savybės. Viskas pateikta keliomis kalbomis. Gamintojas taip pat pateikia su pele suderinamų operacinių sistemų sąrašą.

Viename iš šonų pateikiama informacija apie pelės prijungimo galimybes ir įkrovimą.

Pakuotės išorinės popierius yra plonas, pagrindinė apsauga susidaro dėl viduje esančios kartoninės dėžutės. Pelė joje prilaikoma tik pačios pakuotės.

„Logitech MX Master 3S“ komplektacijoje be pačios pelės rasite USB-C įkrovimo laidą, USB siųstuvą ir knygelių.

 

4 Komentarai

  1. Daemon parašė:

    Naudoju ilgą laiką grafito spalvos MX Master 3. Galiu pasakyti, kad superinis peliukas. Tas papildomas ratukas – visiškai nenaudojamas gimick’as. Infinity scroll – super! 3 pasirinktiniai devaisai – labai gerai. Nors pas mane nustatyta tik PC ir laptopas, bet perjungimas yra seamless ir žiauriai patogus, visiškai negrybaujantis. Baterija laiko virš 3 mėnesių. Jautri, patogi, veikianti ant turbūt visų paviršių. Be mygtukų „Pirmyn/Atgal“ negalėčiau įsivaizduoti gyvenimo. Labai gražios išvaizdos. Smagu, kad Logitech’as nepasišikęs ant šio produkto, kaip ir daugelio kitų. Taip pat turiu MX Keys. Prie klavos teko priprast per kurį laiką, nes klavišai kažkaip keistai išdėlioti. Bet pripratus irgi fainas daiktas. Labai gražus, patogus naudoti, tikrai papuošia stalą. Retsykiais pageiminti irgi ne problema. 10/10, would buy again!

  2. Maariux parašė:

    Iš mano patirties Logitech serijoje MX yra keiksmažodis 🙂
    Performance MX konkrečiau
    1. Laiko tik savaitę ir pirmadienį vel į laidą krauti…
    2. Iš dviejų turėtų, viena neatlaikė 2m garantinio laikotarpio

    • ToBeX parašė:

      1. O tai kas turgdo naudot BT mode, kad baterija ilgai laikytų?
      2. Kas sugedo? (p.s. Man jokia naudota pelė neatlaiko daugiau negu metų. Dabar sukasi mintis pirkt su Optiniais mygtukais, nes gedimas visada tas pats.)

  3. GreenZebra parašė:

    Nusipirkau ir as mx 3s, paziuresim kiek tarnaus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.