2011 metų ketvirtojo ketvirčio grafikos lustų gamintojų rinkos pasiskirstymas

Įmonė, užsiimanti grafikos plokščių bei multimedijos rinkų analize, „John Pedie Research“ paskelbė praėjusių metų ketvirtojo ketvirčio grafikos lustų pardavimų ataskaitą, kuri apima stalinių bei nešiojamų kompiuterių, įtraukiant ir internetinius kompiuterius (angl. netbook), segmentus.

Lyginant su trečiuoju 2011 metų ketvirčiu, „AMD“ padidino rinkos dalį 1,8 %, tuo tarpu „Nvidia“ ir „Intel“ pyrago dalis sumažėjo atitinkamai 0,4 % ir 1,3 % . Lyginant su tuo pačiu praėjusių 2010 metų laikotarpiu, „AMD“ produktų rinkos dalis padidėjo 0,6 %, „Intel“ – 6,6 % , o „Nvidia“ smuktelėjo beveik 7 %.

Diskretinių grafikos spartintuvų pardavimai smuklelėjo beveik 12 % lyginant su praėjusiu ketvirčiu ir beveik 3,5 %, lyginant su tuo pačiu 2010 metų ketvirčiu.

Šį ketvirtį buvo parduota kiek daugiau nei 124 milijonai grafikos lustų. Praėjusį ketvirtį pardavimai siekė 138,5 milijono, o lygiai prieš metus buvo parduota 114 milijonų grafikos spartintuvų, praneša IT naujienų portalas Techpowerup.com.




Techpowerup.com nuotr.

5 Komentarai

  1. Kiewliszki parašė:

    O kokio proto šviesulio čia sumanyta žinutes trint? Ar jum reik pamoką pravest, kaip elgiasi rimti tinklapiai, skaitytojui pastebėjus klaidą?

  2. simple parašė:

    Prieš tai rašyta žinutė buvo apie pastebėtas klaidas? Jeigu taip, tai mano pasiūlymas buvo jas perskaityti, padaryti išvadas ir ištrinti. Po to apsilankę skaitytojai nebematys nei klaidų, nei jas mininčių pranešimų, o tai gerina svetainės reputaciją.

  3. Kiewliszki parašė:

    O tai jei 50% naujienos auditorijos jau buvo perskaitę naujieną? Ir klaida, nors ir žiopla, buvo ESMINĖ? Esminė tame, kad pasikeitimai rinkoje per paskutinį ketvirtį buvo aprašyti atvirkščiai, nei pateikta lentelėje. Tada turėsim žioplus skaitytojus, kurie sakys, kad va Geforcus vėl pradėjo labiau pirkt. Nors taip nėra. Jie mes linką į šitą naujieną, o čia vat viskas jau kitaip, o redagavimo tai nesimato :). Kur čia rimtumas ir svetainės reputacija :)? A?

    P.S. Rusuose autorius padėkoja skaitytojui ir pasabas, ir pataiso naujieną. Čia matai, visi labai gudrūs ir neklystantys :D.

  4. simple parašė:

    A, tokiu atveju atsiprašau – pagalvojau apie įprastas, gramatines klaidas. Jeigu buvo supainioti duomenys, tuomet tikrai derėjo palikti perspėjimą jau skaičiusiems naujieną.

  5. BC00 parašė:

    Padaryta klaida buvo pataisyta. Ačiū pastabiausiems.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.