50 populiariausių „GearBest“ prekių su nuolaida

„GearBest“ nusprendė labiausiai perkamas savo prekes pasiūlyti dar pigiau ir skelbia metų vidurio Top 50 prekių išpardavimą. Šiame sąraše rasite telefonų, išmaniųjų laikrodžių, planšečių, vaizdo kamerų, 3D spausdintuvų ir dar daugiau.

Apie visas prekes pakalbėti aišku nepajėgsime, bet apie Top 3 perkamiausias reikia būtinai. Pirmoje vietoje – „Xiaomi Mi5“ išmanusis telefonas. Jis ne veltui perkamiausias, nes tai aukščiausios klasės telefonas už stebėtinai mažą 200 € kainą. Žinoma yra šioks toks kabliukas, tai praeitų metų modelis, bet telefonas nuo to prastesnis netampa. „Xiaomi Mi5“ turi galingą „Snapdragon 820“ sisteminį lustą pagamintą naudojant 14 nm litografiją, o tai užtikrina stebėtiną spartą ir mažas energijos sąnaudas. Keturi galingi branduoliai gali veikti iki 2.15 MHz, o „Adreno 530“ grafikos posistemė užtikrins, kad visi žaidimai veiktų sklandžiai. Operatyviosios atminties  gauname 3 GB, o vietos failams 64 GB. „Xiaomi Mi5“ turi 5.15 colio IPS Full HD ekraną, toks dydis dar patogus vienai rankai. Telefonas su kokybiška galine 16 MP kamera, priekyje 2µm-pikselių 4 MP jutiklis. „Mi5“ turi 3D stiklo korpusą ir sveria 129 g, o viduje paslėpta 3000 mAh baterija.

Įdomu, kad antra prekė pagal perkamumą yra 3D spausdintuvas. Malonu pranešti „Anet A8“ yra Europos sandėliuose už 149 € kainą. Norintiems išbandyti 3D spausdinimą tai tikrai gera proga.

Gal ir nenustebino, kad trečioje vietoje pagal perkamumą radome sukutį. Tai galvanizuotas sukutis, kuris atrodo labai šauniai ir solidžiai. O už ji reikia pakloti tik kiek daugiau nei 2 €.


5 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    Kiek laiko truks cia tos akcijos, tarkim koki spali – lapkriti bus galima kazka pigiau nusipirkti ? Suprantu kad cia vasaros akcija, bet bus ir rudenio ane ? 😀

  2. newdiamond parašė:

    na gearbest palygink kai kuriu modeliu kainas su Lietuva ir jau akcija…o kad tau nubrauks kaina nuo nerealios kainos…tai cia akcija ? nu zmones…netikekite nemokamais pietumis

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Kiek pastebėjau su Gearbest prieš ką perkant reikia neskubėt. Palauki akcijos paseki kainą ir jau kai gera galima pirkti. Čia kaip senukuose, be nuolaiidos pirkti negalima.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.