AMD išleido DirectX 10.1 svetainę

Prieš artėjančius AMD naujųjų vaizdo plokščių RV770XT ir Pro pasirodymus, kurios jau įvardintos kaip Radeon HD4870 ir HD4850, kompanija nusprendė išleisti svetainę. Ji vadinasi „unleashonetera”.

Kodėl būtent „unleashonetera”? Tai reiškia pasiekti vieną TeraFlopą, o tai nurodo silpnesnio RV770Pro lusto galią. Greitesnis lustas RV770XT gali pasiekti 1,2 TeraFlopo, svetainėje taip pat užsimenama apie DirectX 10,1, 55nm gaminimo procesą ir GDDR5 atmintį, kurią turės RV770XT lustas.

AMD turi kuo pasigirti, tad nenuostabu, kad pabrėžia šias technologijas. Visų minimų svetainėje technologijų neturi nVidia galiūnai GTX260 ir GTX280, o tai suteikia lyg kokį pranašumą AMD vaizdo posistemiams.

Ten taip pat sutinkame šūkį „Priced for Gamers“, kas reiškia įperkamą produktą, kuris pasižymės kuo geriausiu kainos/spartos santykiu. Šis lustas darytas taip, kad jame būtų kuo įmanoma daugiau tranzistorių, stengtasi jį padaryti kuo greitesniu bei kuo galima pigesniu. Svetaine galite pamatyti adresu www.unleashonetera.com

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.