Pardavinėjamas HD DVD grotuvas su 7 HD-DVD filmais

Šiuo metu, remaintis skaičiais, faktiškai Blu-Ray formatas yra populiariausias tarp HD formatų. Tiesa yra vienas aspektas – iš 3 milijonų Blu-Ray grotuvų, net 2,5 jų būna PlayStation 3 žaidimų kompiuteryje.

Taip, HD DVD pusei laimėti palaikomų aparatų skaičiaus neįmanoma, tačiau rėmėjai panoro kariauti kitaip – HD DVD diskais kartu su HD DVD grotuvu. Vienas iš HD DVD rėmėjų, kuris pardavinėja šio aljanso buitinius grotuvus, savo grotuvus parduoda su septyniais filmais, kad pirkėjas galėtų mėgautis net keletu HD DVD filmų nemokamai. Tiesa čia yra šiek tiek geriau – perkant Venturer SHD7001 grotuvą jus galėsite pasirinkti iškart septynis HD DVD filmus iš ten, kur perkate grotuvą, arba jūs gaunate taloną už kurį, bet kurioje parduotuvėje kur parduodami HD DVD diskai, nemokamai galėsite įsigyti net 7 filmus. Tai reiškia, kad jums nekiš senienų – galėsite, kad ir, pavyzdžiui, į mėnesį pasiimti po du filmus, ir to jums bus gana 3,5 mėn.

Tiesa ši akcija galioja kol kas tik Jungtinėje Karalystėje, tačiau atrodo, kad ir kiti pardavėjai nemiegos – to turėtumėme sulaukti ir kitur. Grotuvas turėtų kainuoti šiek tiek virš 200 svarų ir pasirodys apie gruodžio pabaigą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.