Pasirodė Opera Mobile 9.5

Opera Software kompanija šiandien anonsavo naująją savo naršyklės, skirtos sumaniesiems telefonams bei kitiems mobiliems įrenginiams, versiją pažymėta 9.5 skaičiumi. Anot pačių kūrėjų tai ypatingai patobulinta versija, kuri suteiks dar daugiau patogumo naršant internete.


Štai taip atrodys naršymas, naudojantis kortelėmis

Visu pirma naršyklės programinis variklis sulaukė visiško perrašymo na, o tai lėmė dar greitesnį interneto puslapių krovimo ir specifinių jų vietų priartinimo laiką. Pakito ir programos vartotojo sąsaja, pridėta kortelių tipo naršymo galimybė (visai kaip ir AK versijoje), teksto kopijavimo ir „panoraminio“ tinklapių vaizdavimo funkcijos. 9.5 versijos vartotojai nuo šiol galės naudotis „widget‘ais“ (jų atnaujinime pridedami penki), be papildomų sunkumų skambinti naršymo metu ir turėti slaptažodžių tvarkyklę su priminimo funkcija (password manager).


Štai kaip atrodo CNN Entertainment tinklapis Opera Mobile 9.5 naršyklėje

Opera Mobile 9.5 naršyklė bus prieinama visiems Windows Mobile, Linux ir Symbian platformas palaikančius įrenginius turintiems vartotojams. Opera Software šią naršyklę oficialiai pademonstruos Mobile World Congress konferencijoje, kuri įvyks kitą savaitę Barselonoje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.