PlayStation 3 pardavimai padidėjo 298 procentais lapkritį

„Sony“ ilgą laiką galvojo ne taip – pardavinėjo žaidimų kompiuterių „Ferrari“, tačiau nekiekvienas jį galėjo įsigyti. Kainos mažinimas parodė ką kitą ir 40GB versija, galima drąsiai sakyti, kad yra šluojama iš lentynų JAV, lyginant su 80GB versijos pardavimais neatėjus 40GB versijai. Žinoma, didelę dalį šio mėnesio pirkimų sudarė padėkos dienos savaitgalis.

Gali paminėti kelis faktus. „PlayStation 3“ pardavimai ties Lapkričio 18-24 dienomis (tai buvo trečioji šio mėnesio savaitė), lenkė praeitos svaitės rezultatus net 245 procentais. Vėlgi čia prie šio prisidėjo padėkos dienos savaitgalis ir žinoma 40GB versijos atsiradimas.

Padėkos diena padėjo ir kitiems Sony pardavinėjamiems žaidimų kompiuteriais. „PSP“ pardavimai su praėjusia savaite padidėjo 136 procentais, o „PlayStation 2“ buvo nupirkta 287 procentais daugiau.

Priminsime, kad Lapkričio mėnesį „Sony“ ypač ėmėsi veiksmų. Krito 80GB versijos kaina nuo 600 JAV dolerių iki 500 JAV dolerių, o tą patį mėnesį išleista 40GB versija už 400 JAV dolerius. Lapkričio 2 dieną išėjusi versija, lyginant laikotarpį nuo išleidimo dienos ik Lapkričio 24, pardavimus padidino net 298 procentais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.