AMD „Battlefield 4“ žaidimą dovanos perkantiems bet kurią R9 serijos vaizdo plokštę

„Nvidia“ kiek seniau atsakydama į AMD naujus produktus pradėjo dovanoti žaidimus perkantiems jų grafikos posistemes, tad dabar atėjo metas AMD duoti atsaką. Nors „Battlefield 4“ dovanėlė buvo skirta tik perkantiems naujausią „Hawaii“ lustą turinčia R9 290X dabar tai pasikeis. Šio puikaus žaidimo gali tikėtis visi perkantys ne tik R9 290X, bet ir R9 290, R9 280X, R9 270X ir net ką tik pristatytą R9 270. Neliks nuvilti ir R7 260X vaizdo plokštę perkantys, jie galės pasirinkti du žaidimus iš „Never Settle Forever“ žaidimų sąrašo.

Kita gera naujiena, „Never Settle Forever“ toliau gyvuos ir perkantys „Radeon HD 7700/7800/7900“ vaizdo plokštes galės mėgautis nemokamais žaidimais. Priklausomai nuo to kokio lygio vaizdo plokšte pirksite gausite nuo 1 iki 3 žaidimų. Gaila bet „Battlefield 4“ šiame sąraše nėra. Pagal „Videocardz“ padarytą skaidrę galime daug lengviau suprasti ką pirkdami ko galime tikėtis. Patys „Videocardz“ įspėja, kad informaciją nėra oficiali,tad galimai šioje skaidrėje esama klaidų. 

7 Komentarai

  1. proekspertas parašė:

    Pas mus tai negalioja??.. Tiesa?

  2. Katonas parašė:

    Bandžiau info ieškoti, bet radau tik, kad klauskite savo pardavėjo, ale Skytech, Fortakas ir t.t. o puslapio kur visa pagrindinė info turėtų būti man nekrauna kažkodėl https://www.amd.com/neversettleforeveroffer Teoriškai turi būti ir Europoje visa tai, bet kadangi mes skylė, tai vienas dievas težino kaip yra iš tikrųjų.

  3. Povilas parašė:

    Kad ta BF4 uz dyka neapsimoketu imt..:)

  4. BC00 parašė:

    Laukiam tęsinio:)

  5. Jordan parašė:

    Skaiciau tema overclockers.net, ten is visu R9 290 turetoju pavyko tik 2 unlockinti tuos shaderius, ir performance padidejo vos 3-5%.

  6. BC00 parašė:

    Tai tai spartai nėra kur šokt į viršų, panašus juk ir deficitas tarp 290 ir 290X:)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.