AMD pristatys Radeon HD 7970 jau kitą savaitę?

Šią savaitę apie artėjančią naujos kartos grafinių posistemių seriją iš AMD Radeon HD 7900 pasirodė daugybe gandų ir nepatvirtintos informacijos, tačiau viena iš įdomiausia žinių yra ta, kad Radeon HD 7970 posistemis bus pristatytas dar šiemet.

Pranešama, jog ypač pažangiu 28nm technologiniu procesu pagamintu Tahiti lustu varomas AMD vieno lusto flagmanas Radeon HD 7970, kaip ir kiek ankščiau šiais metais žadėjo AMD, pasirodys dar šiais metais, tiksliau gruodžio 22 dieną, kitą ketvirtadienį.

Tikėti šiais gandais iš dalies galima dėl to, jog juos galėjo paskleisti bet kuris garsesnis užsienio kompiuterinės technikos portalas, kuris, be jokios abejonės, ruošia AMD Radeon HD 7970 apžvalgą. Ar taip ir nutiks ir mes išvysime naująjį produktą dar šiemet, sužinosime visai netrukus.

3 Komentarai

  1. crooked parašė:

    raso, kad 30% bus galingesne (:

  2. Saulius parašė:

    Idomu kokia kaina bus… Galvoju gal reiks paiimti..

  3. city50 parašė:

    Pasinešiau ant APU miniITX motininėse. Manau pats laikas į jas kišt 28nm ir vandens aušinimą. Gan padorūs nešiojami stacionarai gautūsi, o tos korpusų įmantrybės miniITX motininėm svaigina. Nu bent gameriai turės ką paveikt su tokiom vga…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.