Anonsuota skirta pirkėjams „Oculus Rift“ versija

„Oculus VR“ savo renginio metu San Franciske pagaliau parodė kaip atrodys jų tris metus kurta ir tobulinta virtualios realybės įrenginio „Oculus Rift“ pirkėjams skirta versija.

Paskutinė „Oculus Rift“ versija yra labai lengva, bent taip teigia „Oculus VR“. Su naujausiu virtualios realybės įrenginiu gausime kur kas patogesnius akinius, ko trūko senesnėse versijose. Pirkėjams skirta versija bus pardavinėjama su OLED pagrindo matrica, kuri turės 2160 x 1200 rezoliuciją ir 90 Hz skleistinės dažnį. Tai reiškia, kad sulauksime 1080 x 1200 raiškos kiekvienai akiai.

Akiniai bus komplektuojami su „Xbox One“  bevieliu žaidimų valdikliu. Ausinės pridedamos prie virtualios realybės akinių galės būti pakeistos jei tik tam bus poreikis. Šio įranginio kūrėjai tvirtino, kad jų produktas labai lengvas, bet konkrečių skaičių atskleisti nepanoro. „Oculus Rift“ yra itin patogus ir net ilgų žaidimų sesijų metu ar kitaip naudojantis virtualios realybės akiniais neturėtumėte patirti nepatogumų.

Šie „Oculus Rift“ virtualios realybės akiniai veiks tik su „Windows 10“ operacine sistema, tad „Windows 7/8.1“ vartotojai, norintys išmėginti naujovę, turės pirma atsinaujinti savo programinę įrangą. Prekyba prasidės tik kitais metais, o kaina tikėtina sieks net 500 JAV dolerių.

3 Komentarai

  1. Stipena parašė:

    Katonas iš kur ištraukei, kad jie bevieliai? Akivaizdžiai matosi jog yra su kabeliu. Bevielis tik xbox pultelis, kuris man nebūtinas bei pakeliantis galutinę Oculus VR kainą…

  2. Katonas parašė:

    Gerai pastebėta, pasiklydau vertime

  3. Stipena parašė:

    Beja per press conference minėjo jog du displėjai viduje yra, o daugiau kaip ir jokios info, nei Carmack’as į sceną neišėjo, likau nusivylęs. Press-conference šykart buvo toks iš tuščio į kiaurą pilstymas, Microsoft stilium. Panašiai kaip Microsoft per Forza 6 Announce Event’ą su Ford GT350 pasakojo pasakojo tik neaišku apie ką.. 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.