Apple iPad Europoje pasirodys gegužės 28 dieną

JAV kompanija Apple oficialiai pranešė, kad tarptautiniu mastu iPad planšetiniais kompiuteriais pradės prekiauti jau šio mėnesio pabaigoje. Galime priminti, kad pradinės Apple iPad versijos JAV pasirodė dar balandžio 3 dieną.

Kaip pranešama, prekyba bus pradėta devyniose valstybėse iš kurių net šešios yra iš Europos. Apple iPad nuo gegužės 28 dienos bus galima įsigyti Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Vokietijoje, Ispanijoje, Šveicarijoje, Australijoje, Kanadoje ir Japonijoje. Išankstiniai užsakymai internetu bus priimami nuo gegužės 10 dienos.

Pranešta ir apie vieną iš svarbesnių dalykų, tai yra kainas. Europoje, kur paprastai atsiskaitoma euru, įprastinės Apple iPad versijos be mobilaus 3G ryšio kainuos 480, 580 ir 680 eurų atitinkamai už 16GB, 32GB ir 64GB versijas. Tuo tarpu mobilusis 3G ryšys papildomai kainuos 100 eurų, tad manau nesunku susigaudyti, kiek bus įvertintas vienas ar kitas modelis.

Didžiojoje Britanijoje, žinoma, Apple iPad kainuos kiek mažiau, tačiau keisčiausia yra tai, jog už 3G ryšį čia vartotojai mokės daugiau – nebe 100 eurų, tačiau 100 svarų. Čia 16GB, 32GB ir 64GB versijos be 3G ryšio atitinkamai kainuos 430, 500 ir 600 svarų.

9 Komentarai

  1. Storasis parašė:

    kainikes tai n kartu virsija savikaina

  2. zirnis parašė:

    Apple produktai kazkoks fenomenas, kiek skaiciaujau siandienai yra geresniu analogu ir bent jau mano nuomone visada yra smagiau rinktis kazka kito nei kiti

  3. PauliusBa parašė:

    Tas daiktas morališkai paseno dar prieš išeidamas. 🙂

  4. nanoWorld parašė:

    Ne Apple produktai yra fenomenas, o Apple biznio darymas yra fenomenas 🙂

  5. cepukas parašė:

    Apple yra brendas,jei turi Apple reiskes tu bosas 😀 Tfu,visiska nesamone,kaip ir minejo,moki tik uz varda ir dizaina,tikrai yra is ko rinktis ir jau tikrai ne is Apple serijos.:)

  6. Flylal parašė:

    jauciu europoj patirs fiasko. aisq bus kas perka, bet nedaug. paskui jobsas suks galva kaip cia isiteikus europos vartotojams ir idiegs flash ar dar ka, bet ir tai kazin ar padetu 😀

  7. tomaxsas parašė:

    prašau tuščiai nekalbėt o išvardint analogus 😉

  8. svedas parašė:

    Archos 7 Home Tablet

  9. ironvolf parašė:

    http://www.youtube.com/watch?v=E4GhMYxE2Lc

    Smagaus žiūrėjimo 🙂 Čia apie apple iphone…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.