„Apple“ nuviliojo „AMD Trinity“ hibridinių procesorių architektą

Kompanijos, "Apple", sumanumu, apsukrumu ir turtingumu galima įsitikinti dar kartą – skelbiamia, jog "Obuoliai" nuviliojo vieną pagrindinių AMD hibridinių procesorių (angl. APU) kūrėjų, John Bruno.

"Overclockers.ru" turima informacija, šį, vieno pagrindinių, AMD inžinierių perėjimą paskatino ne didesni "Apple" siūlomi pinigai, o pakrikusi darbinė atmosfera kompanijos viduje. Nusistovėjusią ramybę sudrumstė masiniai darbuotojų atleidinėjimai, praėjusį rudenį iš pagrindų pasikeitus AMD vadovybei. Būtent tokia proga persivilioti į savo gretas perspektyvų specialistą ir pasinaudojo "Apple".

John Bruno savo kilimą karjeros laiptais pradėjo dar 1996 metais tuometinėje "ATI Technologies", o jo paskutiniu kūriniu tapo hibridiniai "Trinity" procesoriai. Verta paminėti, kad tai jau ne pirmasis "gardus kąsnelis atkąstas" nuo AMD. Kiek seniau į "Apple" gretas perėjo Bob Drebin, prižiūrėjęs AMD grafinių procesorių vystymo technologijas.

7 Komentarai

  1. Styvenas parašė:

    Na, nuviliojo tai nuviliojo, anoks cia stebuklas. Ir taip turi daug specialistu. Idomu, kada sulauksime kokio nors isradimo reiksmingesnio, nes paskutiniu metu tik vogiamos idejos ir tobulinamos is esmes yra.

  2. Atavar parašė:

    Kad jis jau kuris laikas AMD nedirbo 🙂 "nuviliojo"…

  3. BC00 parašė:

    Atavar -> nemanau, kad tai vienos dienos reikalas, paskambinau ir susitariau:) Tokie žmonės tikrai nesimėto ir neatleidžiami (neva galėjo pakliūt į tą 10% darbo jėgos sumąžinimą), jau nekalbant apie tai, kad niekas tiksliai nežino kokia ten vidinė konkurencija yra pas AMD, čia daugiau tik spėjimas. Kažkaip pats manau, kad čia labiausiai suveikė "Apple" pinigai, o dar žinant jų tikslus..

  4. Atavar parašė:

    Aisku, visko gali buti, kad ir maisau kazka, bet berods jau teko skaityt apie tai, kad jis jau ~pusmeti kaip nedirbo AMD’e, pries sukirsdamas rankomis su grauztuku.

  5. BC00 parašė:

    Tikslios informacijos kada jis išėjo iš AMD nežinau, pora šaltinių perverčiau – niekur neradau. Bet kažkaip abejoju ar galėjo prieš pusmetį išeit…

  6. Atavar parašė:

    As vakar irgi pabandziau paeiskot – irgi neradau kur galejau skaityt 🙂 Taigi nzn net, gali buti kad ir maisau.

  7. donaciuxx parašė:

    kad nedirba amd tai nadidele problema bet kad nuejo i apple va cia tai katastrofa.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.