„ASRock“ jau greitai pasiūlys vaizdo plokščių europiečiams

Seniau buvo pranešta, kad „ASRock“ kol kas negali pardavinėti savo naujų vaizdo plokščių Europoje, nes to neleidžia AMD. Vienus tai piktino, kiti į tai per daug nekreipė dėmesio. Tuo metu patys „ASRock“ sakė, kad į Europa ir kitas rinkas jie žengs kiek vėliau ir dėl to nereikia pergyventi, nes tai yra jų pačių sprendimas.

„Computex“ parodoje iš „ASRock“ buvo išgirsta, kad jau greitu metu kompanija savo vaizdo plokštes siūlys ir Europoje. Pirmiausia bus siūloma „Radeon RX Vega 56 Phantom Gaming“, kiek vėliau turėtų pasirodyti ir „Vega 64“ versija. Tai bus kiek pagražinti AMD referenciniai modeliai, bet „ASRock“ dirba ir prie pilnai išskirtinio dizaino vaizdo plokščių. Pirmosios „ASRock“ vaizdo plokštės Europoje pasirodys liepą.

3 Komentarai

  1. jagiux parašė:

    Iš šios info galima paspekuliuoti jog naujos kartos amd plokščių dar teks palaukti kadangi asrock pirmos plokštės europoje pasirodys tik liepa,juk niekas tikriausiai nesivargintu su senomis plokštėmis artėjant naujai kartai.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Tikrai taip, geriausiu atveju metų pabaigoje bus Vega 7 nm, o labiau tikėtina, kad tik 2019 m.

    • adex parašė:

      Esant paprastai rinkai tai taip, bet esant tokiai padeciai kai perkama viskas kas gali kasti tai kas ten zino juolab kad asrock nereikia isradineti dviracio su tomis plokstemis, kai pakanka ant referencines nakleika uzlipdyti. Kitas variantas kad rimstant kasinejimams, amd ir partneriai galimai gali susidurti su esamu ploksciu pertekliumi, kas zinoma pristabdytu nauju isleidima, nes bandydi parduoti esamas plokstes normaliomis nukritusiomis kainomis butu tikrai logiska ir kas paaiskintu senu ploksciu isleidima pries pat pasirodant naujoms

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.