Dell Mini 5 žada pasirodyti su naujausia Android OS

Kompiuterių gamybos gigantas Dell mus nustebino dar šiemet vykusioje CES parodoje, kai pristatė savo naująjį planeštą Mini 5, kuris žada užkariauti šių nešiojamų, mažų įrenginių rinką. Dell atkeliavo ir į Ispaniją, kur šiek tiek daugiau papasakojo apie Dell Mini 5.

Demonstruodamas Dell Mini 5 kompanijos atstovais spaudai pabrėžė, kad planšetas nepasirodys su Android 1.6 versija, dar žinoma Donut kodiniu vardu. Aplink jį sugužėję žurnalistai kiek nustebo, tačiau atstovas sakėsi tikrai nejuokaujantis. Su šypsena veide jis pasakė, jog Dell Mini 5 pasiūlys „kažką naujesnio“, nei minėtoji Google Android operacinės sistemos versija.

Tiesa, jis nesakė, ko gi mums iš tiesų tikėtis, bet galime numanyti, jog kompanija pasistengs kuo glaudžiau susibendrauti su Google. Tikėtina, jog Dell Mini 5 turės visas naujausias technologijas ir pilnai palaikys Flash turinį. Esame rašę, kad Adobe žadą naują šio paketo versiją Android 2.1 platformai ir, žinoma, Google flagmanui Nexus One.

Taipogi buvo pranešta, kad šis gigantiškas telefonas bus pilnai keičiamas pagal vartotojų norus, tad galime tikėtis kažko panašaus, ką šiuo metu mums siūlo Android telefonus gaminantys HTC ar Motorola. Kaip Dell Mini 5 sukrės rinką vis dar nėra aišku, bet mes drąsiai spėjame – šiame produkte blogiausiu atveju darbuosis Android Eclair, ar tiesiog Android 2.1, operacinė sistema, kai planšetas pasieks parduotuvių lentynas. Keletas jo fotografijų iš MWC apačioje, video – viršuje.

3 Komentarai

  1. Vyr_Psk parašė:

    Na kaip matau plytų era vėl gryžta,tiesiog nesakau kad blogas telefonas,bet manau keistai turėtų atrodyti prisidėjus prie ausies tokio dydžio ragelį.
    🙂 😛

  2. SB parašė:

    Vyr_Psk>Skirk telefona nuo planseto.

  3. Creative64x2 parašė:

    E, žmones jei ispanijoj sninga tai tada laikom špygas, kad pardavinėtų už 100$ 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.