Dell pristato naujus Alienware kompiuterius

Kompanija Dell šiandien pranešė atnaujinanti savo nešiojamų kompiuterių Alienware seriją. Naujieji jos nariai bus atnaujintas M11x, nauji M14x ir M18x. Šiuo metu galima užsisakyti M11x ir M14x, o M18x bus galima nusipirkti gegužės mėnesį.

M11x kaina prasidės nuo $999. Kompiuteris turės 11.6 colių ekraną, 1.4 GHz Core i5-2537M arba 2.6 GHz Core i7-2617M procesorių, iki 16GB operatyviosios atminties, iki 750GB kietąjį diską (7200 RPM) arba 256GB SSD, GeForce GT 540M 2GB vaizdo plokštę. Taip pat kompiuteryje bus WiFi, 2 megapikselių kamerą, Klipsch garso sistemą, atminties kortelių skaitytuvą, HDMI 1.4, USB 3.0 jungtis, 8 celių bateriją. Taip pat pirkėjas galės pasirinkti Bluetooth 3.0, 3G, 4G.

M14x kainuos nuo $1,299. Jis turės 14 colių ekraną, Core i7 quad-core procesorių, iki 8GB operatyviosios atminties, iki 750GB kietąjį diską, GeForce GT 555M vaizdo plokštę, 2 megapikselių kamerą, 8 celių bateriją. Kaip ir perkant M11x, M14x bus galima pasirinktinai įsigyti su Bluetooth 3.0, 3G ar 4G.

Naujojo M18x kaina prasidės nuo $999 ir jis turės išties didelį 18.4 colių ekraną, TactX klaviatūrą, paspartintą Core i7 quad-core procesorių (turbo rėžimu jis galės veikti 4GHz dažniu), iki 32GB operatyviosios atminties. Perkant bus galima pasirinkti kurios kompanijos vaizdo plokštės norite – Nvidia ar AMD.

7 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Ispudingu specifikaciju staliniai laptopai, bet gyvenime nepirkciau tokiu. Laptopas- darbui, mobilus daigtas lengvom uzduotim. Nori zaist- tam yra stacionarai, konsoles.

  2. marcaz parašė:

    Kas tave i darba priims, jei zodzio \"daiKtas\" nemoki teisingai parasyt.

  3. BuGeris parašė:

    Kai pats lietuviškom raidėm nemoki rašyt, tai kam dar prie kitų kabinėjies ?

  4. developeris parašė:

    Pats turiu asus g73, pirkau is usa uz 1080$, tai kaip uz tokia kaina man idealus variantas, 17,3 ~4kg, kadangi neturiu nuolatines vietos gyvent, tai ir pc neperku, nes ji tampytis butu kazkokia beprotybe :), neesu toks jau kudas ir silpnas, tai iki darbo nusinesu ta kompa be jokiu problemu(savotiska manksta gaunas), o programint su 17 coliu ekranu yra tikrai gerai (matosi daug kodo, raides nera mazos ir t.t.), beja laptopas turi klaviaturos apsvietima(tiem kas sedi nakti labai geras dalykas) ir zinoma pakankamai galinga hardware (core i7, 6gb ram(max 16gb),5870m,(galima deti 2HDD betruksta SSD, kuri planuoju isidet, puiku ausinima sitas laptopas visada buna SALTAS ten kur laikai rankas ir temperaturos net geiminimo metu siekia ~80C), tai zodziu mano atveju manau sitas variantas yra tiesiog idealus 🙂 Zinoma ateityje, kai gyvensiu sesliai tikra pirksiu PC.

  5. Santechnikas parašė:

    Kas del klaviatūros apšvietimo,tai aš tau developeri pasakysiu taip:geram kompiuterastui apšvietimas nėra reikalingas,rankos turi dirbt be akiu nukrypimo į klavą :D,o tuo labiau jei esi DEVELOPERIS;)

  6. developeris parašė:

    As sutikciau su sakiniu, kad jis nera butinas, taciau nereikalingas, tikrai ne. Viskas del patogumo 🙂 tamsiam kambary gerai sueina tas apsvietimas, nors ir moki rasyti neziuredamas, bet kartais prireikia paziureti vistiek pvz: FN mygtuku reiksmiu nezinai mintinai,kartais reikia reciau naudojamus simbolius parasyti programuojant, prisireikia to apsvietimo bent jau man 🙂 P.s. pats anksciau naudojau be apsvietimo ir net negalvojau, kad jo reikia, bet kai pabandziau, pamaciau, kad naudingas dalykas.

  7. Santechnikas parašė:

    Parašiau juokų formoj…pats naudoju SideWinder™ X6 Keyboard ir apšvietimas tikrai nemaišo 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.