„Far Cry 5“ pasiekė frančizės rekordą pardavimuose

„Ubisoft“ džiaugiasi puikiais „Far Cry 5“ pardavimais. Naujojo žaidimo pardavimai per pirmąją savaitę yra daugiau nei dvigubai didesni lyginant su „Far Cry 4“. Tai padaro „Far Cry 5“ geriausiai perkamu žaidimu frančizės istorijoje. Pridedama, kad daugiau nei 50 % visų pardavimų buvo atlikta skaitmeninėje erdvėje.

„Far Cry 5“ dabar yra antras geriausias startavęs „Ubisoft“ kūrinys. Jam įsigyti pirkėjai per pirmąją savaitę išleido 310 mln. JAV dolerių. Tuo pačiu rekordiškai daug žmonių dalinosi įvairiu turiniu iš naujo žaidimo. Buvo transliuota daugiau nei 55 000 valandų „Far Cry 5“ žaidimo eigos „YouTube“ ir „Twitch“, iš viso tai sugeneravo daugiau nei 117 mln. peržiūrų. Šie abu skaičiai yra rekordiniai „Ubisoft“ išleistam žaidimui per pirmą savaitę.

21 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Va kas buna kai pasiulai pasauliui zaidima, kuriame galima amerikonus zudyti.

  2. svabas parašė:

    mano nuomone, eilinė nuobodi navaročena šaudyklė su nuvalkiotu siužėtu: susunaikink visus nacius, zombius ar šiuo atveju visus religinius psichus.

  3. jagiux parašė:

    Tai aišku, kam vargt su tikroviška fizika jai ir be jos nupirks ir dar rekordiškai daug,eh turbūt nebesulauksiu kažko tokio kaip far cry 1

  4. newdiamond parašė:

    Eina sau, tiek mazai uzdirbo ??? nera net billion usd ??? tikrai tuos piratus reikia visus iki gyvos galvos, vargsos kompanijos…turbut vos gala su gala suduria del tu piratu rusijoj ir kinijoj 😀

  5. Minde parašė:

    Far Cry 2
    50 Programmers
    15 Game Artists

    Far Cry 5
    5 Programmers
    100 Game Artists

  6. SarzzeR parašė:

    Nežinau kas kitiems nepatiko, bet man – Far Cry 5 – tikrai fun žaidimas, labai patrauklus pasaulis. Dažnai tiesiog bėgu, važiuoju ar skrendu, o nesinaudoju Fast Travel galimybe, kas man žaidžiant būna retai.

    Tiesiog bėgi mišku, aptinki kokią stovyklą, iššaudai visus kulto narius, ją persimi. Arba išgelbėji kokį nors žmogelį, jis duoda side mission, nuvarai ir ją įvykdai. Daug kas dinamiškai vyksta, o ir pasaulis jaučiasi „gyvas“. Matai kaip leopardas vejasi stirną, kulto nariai susišaudo su taviškiais ir gali prisijungti arba vykti kitur.

    Bet taip, turiu pripažinti, kad istorija galėtų būti ir labiau įtraukianti, o ir tas „ištempimas“ iš pasauulio, kad pamatytum cutsiene – nervina. Bet pasaulio prasme sakyčiau, kad man Far Cry 5 – daug smagiau nei Far Cry 3, vien dėl bokštų nebuvimo.

  7. BC00 parašė:

    Kol negriš prie FC1, tol geriausiu atveju FC jungsiu tik bench atveju.

  8. SarzzeR parašė:

    Pasirodo, kad jau pardavė 5 milijonus kopijų, būtų prasta dalis, tai kažin ar tiek būtų pardavę: https://www.vg247.com/2018/04/06/far-cry-5-week-one-sales-5-million-estimated/

  9. bugism parašė:

    Nežinau kaip kitiems bet man žaidimas be geros ir išbaigtos istorijos yra nieko vertas, tokius dažniausiai praeini kelias misijas ir ta rutina „nueik ir išpyškink tą ar aną“ pribaigia mane, numetu tokį į kampą ir pamirštu, kadangi kaina apie 60eu rimtesni atsiliepimai nekokie (gameplay 7 balai) ir vertinimai ypač istorijos atžvilgiu nykūs, tai pirksiu tik su 60% -70% nuolaida.

  10. Mekis parašė:

    Visiskai nesitikejau, bet cia pirmas zaidimas kur man normaliai veikia HDR. Nieko nereikia chimicint, tiesiog veikia ir atrodo super.

  11. icebullet parašė:

    Man labiausiai nepatiko ginklu modai – visiems ginklams vienodi. Optinis taikiklis side by side shotgun’ui? WTF?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.