Gran Turismo 5 išleidimo data vis dar nėra aiški

Šių metų pradžioje Polyphony Digital vykdantysis pareigūnas Kazunoris Yamauchis leptelėjo, kad Gran Turismo 5 žaidimas yra beveik baigtas. K. Yamauchio ir vėl buvo paklausta, kaipgi sekasi su žaidimo užbaigimu?

Nieko naujo Gran Turismo serijos kūrėjas nepasakė – atrodo, kad žaidimo stadija yra tokia pat, kaip ir prieš keturis mėnesius. Kaip K. Yamauchi šią savaitę pareiškė, šiuo metu yra baigta 90 procentų žaidimo, o prie jo dirba net 140 žmonių grupė. Užbaiginėjamam žaidimui tai tikrai nemaža grupelė darbuotojų, tačiau apie išleidimo datą garsiai nekalbama.

Tiesa, SCEE mus nuramino ir užsiminė, kad žaidimo turėtumėme sulaukti iki šių metų pabaigos. Plėtojamas Gran Turismo tikrai ilgai – apie jį pirmą kartą buvo pranešta 2006 metų E3 parodoje. 2008 metais buvo atskleista, kad žaidimas jau kuriamas keturis metus, o prie jo visą laiką dirba apie 150 žmonių grupė. Žaidimas iki šios dienos plėtojamas apie šešerius metus ir reikia tikėtis, kad jo išleidimas nebus ir vėl nukeltas.

3 Komentarai

  1. wersuss parašė:

    Ir reikia tiketis ,kad jis bus tikrai geras

  2. PauliusBa parašė:

    Pamenu, pirkau PSP, kai žinojau, jog liko mėnuo iki Gran Turismo Mobile išleidimo. Deja, nuolat nukelinėjo, po pusantrų mėtų PSP pardaviau. Praėjo dar pora metų ir dar nebuvo išėjęs. Va prieš pusmėtį išėjo, pasidomėjau. 😀
    Tad jie žino, kaip nukelinėt viską. Gerai tai, kad produktas bus tikrai geras. Kartais jie laukia tam, kad įdėt galėtų kokius nors greit išeisiančius, bet dar neišėjusius automobilius.

  3. wersuss parašė:

    Tai kietai bus ,nu:) o gran turismo tai nuo mazu dienu labai patinka. 1 , 2 dalys belekas budavo

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.