„HTC Vive“ kainuos 799 $

Pagaliau žinome kiek tiksliai kainuos HTC kuriamas virtualios realybės įrenginys „Vive“. Nors gandų lygmenyje buvo šnekama net apie 1500 JAV dolerių kainą, bet vokiečių tinklapis „Computerbild.de“ panaikino rūką – „HTC Vive“ parduotuvėse bus siūlomas už 799 JAV dolerius.

Perkantieji „HTC Vive“ gaus patį virtualios realybės įrenginį, du valdiklius bei du „švyturius“, kurie lazeriniais jutikliais galės sekti judesius kambaryje. Prie viso to „Vive“ turės integruotą mikrofoną ir „Bluetooth“ suderinamumą su kai kuriais telefonais, todėl jei žaidimo metu jums kas nors skambins galėsite atsiliepti nenusiėmę virtualios realybės akinių. Dėka „Vive Phone Services“ ekranuose galėsime matyti net SMS žinutės ar įvykius kalendoriuje.

„HTC Vive“ išankstiniai užsakymai prasidės vasario 29 dieną, bet patį įranginį pirkėjai gaus tik balandžio pradžioje.

5 Komentarai

  1. joncepet parašė:

    palyginus su oculus ką vive siūlo kaina tikrai yra gera mano manymu

  2. ziogzzz parašė:

    Man kadangi aktualus racing simuliatoriai, tai nemanau, kad HTC Vive tiks, nes neaisku ar is vis palaikys Asetto Corsa, Pcars , Dirt Rally, zinoma kokia saudykle dar. Laukiam realiu atsiliepimu ir viskas paaiskes, o laukti reikes, nes Oculus CV1 taipogi veluoja su preorderiu issiuntimu.

  3. joncepet parašė:

    kiek žinau oculus pradės išsiuntinėti tik kovo 1d. šiaip kiek domėjausi tai OSVR visai neblogas turėtų gautis, nes jis veiks tuose žaidimuose kur ir veiks oculus, bet kol nėra galutinio produkto niekas šito negali patvirtinti, ypač dar kol net oculus cv1 net review pavyzdžiai neišsiųsti…

  4. Stipena parašė:

    Kas iš to kad tas OSVR veiks tuose žaidimuose kur ir Oculus, o kaip tada I/O device’ai? Racingam suprantu ne problema tai, nors ir kiti žaidimai veiks su xbone pulteliu bet nematau prasmės iš tokio VR – nepilnavertis kai naudoji paprasta pultelį apart dedikuotų lazdelių. Todėl pats asmeniškai linkstu link SteamVR. Priedo 120% steam palaikymas. O PS4 jau savo turės, tikiuos labai pramuš VR į rinką.

  5. Povilas parašė:

    Kas liecia zaidimus, Tai Steam VR kogero bus geriausias, gal ir visai nieko butu kokia saudykle pakapot 🙂 laukia idomus metai. Oculus rift bandziau, tai toks vaizdo gylis pusetinas, bet efektas geras.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.