„Intel Skylake-S“ staliniams kompiuteriams skirtų procesorių papildymas parduotuves pasieks vėlyvą rugsėjį

„Intel Skylake-S“ procesoriai, skirti staliniams kompiuteriams, buvo pradėti pardavinėti dar rugpjūtį, bet tada buvo pasiūlyti tik du modeliai, turintys atrakintą daugiklį: „Core i7-6700K“ ir „Core i5 6600K“. Jų tiekimas buvo gana ribotas ir ne visi norintys galėjo juos įsigyti, situacija ne ką geresnė ir esamu metu. Tuo tarpu rugsėjo pradžioje „Intel“ anonsavo likusius „Skylake-S“ procesorius, bet jų parduotuvėse irgi nematyti, o situacija nepasikeis iki vėlyvo rugsėjo

Azijos pardavėjai jau pradeda gauti pirmuosius „Skylake-S“ procesorius, kurie neturi atrakinto daugiklio, o Europiečiai ir Šiaurės Amerikos gyventojai turės palaukti iki rugsėjo pabaigos, kol galės įsigyti šiuos procesorius. Manoma, kad pirmuosius užrakintą daugiklį turinčius „Skylake-S“ procesorius parduotuvėse išvysime nuo rugsėjo 27 dienos. Šie procesoriai labiau skirti mažesnius poreikius turintiems pirkėjams, kuriems nerūpi spartinimas.

Žinoma, iki tol kol bus patenkintas „Skylake-S“ procesorių poreikis praeis nemažai laiko, tad jeigu galvojate apie sistemą su naujausias „Intel“ procesoriais ir pamatysite jus dominantį modelį – dvejoti nederėtų. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.