Intel žada didžiausios spartos SSD kaupiklį

Kompanija Intel tvirtina, kad naujos kartos SSD diskas, dar žinomas Cherryville kodiniu pavadinimu, išleidimo metu, šį rudenį, bus greičiausias SSD kaupiklis rinkoje.

Intel Developer Forum renginyje kompanija rado šiek tiek laiko tarp verslo sektoriui skirtų pranešimų ir atskleidė truputį informacijos apie Cherryville. Šis kaupiklis bus pagrįstas 25nm technologinio proceso MLC NAND atmintimi. Intel atstovas Troy Winslow teigė, jog tai bus didžiausią spartą turintis kaupiklis rinkoje.

Tai gana įdomus pareiškimas žinant, jog tokie kaupikliai kaip OCZ Vertex 3, ADATA S511 ir Patriot Wildfire jau dabar siekia SATA 6Gbps sąsajos pralaidos galimybių ribas. Intel atstovo teigimu, Cherryville produktas bus ne kompromisinis sprendimas.

Intel visgi nenorėjo atskleisti kokį valdiklį naudos naujasis jos produktas. Spėjama, jog kompanija panaudos Marvell valdiklį, panašų į SATA 6Gbps Intel 510 modelyje. Naujasis Intel kaupiklis turi pasirodyti jau artimiausiais mėnesiais, o pirmieji testavo pavyzdžiai bus pradėti tiekti spalio viduryje. Tuo metu ir galėsime įsitikinti Intel žodžiais.

2 Komentarai

  1. donaciuxx parašė:

    tikriausiai jie turejo omeni sakydami greiciusias tik kaip single kaupiklis, o su tais raid ssd kaupikliais tikriausiai nesilygiuos. bus matyt, jei nemeluos tai bus labai gerai 😀

  2. Santechnikas parašė:

    Cia kaip suprast pasakyma \"su tais Raid kaupikliais tikriausia nesilygiuos\"? Tai ir situos Intel kaupiklius galesi pasijungt ant Raid nors ir 30 ju y kruva:D

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.