Internete pasirodė nelegali Crysis 2 versija

Pasak įvairių šaltinių ir asmeninės informacijos, praėjusią savaitę internete pasirodė nelegali žaidimo Crysis 2 versija. Tai, žinoma, nepradžiugino kūrėjų Crytek, nes žaidimas oficialiai turėtų būti išleistas tik kitą mėnesį, nors \“nutekėjusi\“ versija nėra pilna.

Tvirtinama, kad tai nėra pilna žaidimo versija, o tiesiog bandomoji (angl. beta). Leidėjas EA pativirtino, kad tai tikrai Crysis 2 žaidimas, tačiau \“nutekėjo\“ tik pradinė bandomoji versija ir nieko daugiau. Finalinė žaidimo versija atrodys visiškai kitaip ir pasirodys kaip numatyta. Bandyti pasirodžiusios versijos nėra prasmės.

Visgi tai parodo, kad kompanijos negali justis saugiomis. Mes tuo tarpu galime priminti, kad Crysis 2 žaidimas bus pristatytas Xbox 360, PlayStation 3 ir asmeniniams kompiuteriams kovo 22 dieną.

8 Komentarai

  1. simple parašė:

    Tai buvo prieš keturias dienas (10.02.2011), o ne šiandien. Eletronic Arts apie tai pranešė jau sekančią dieną – http://www.ea.com/crysis-2/blog/crysis-leak Ir iki pilnos versijos jai dar tiek pat, kiek pėsčiomis iki Sibiro.

  2. SB parašė:

    Pataisiau. Nepirkas kartas, kai ZigZagas raso neaiskia informacija. Kalbesime apie tai.

  3. Monk parašė:

    „Oficialus Crytek ar Electronic Arts pranešimas laukiamas dar šią savaitę.“ Tai kad oficialus pranešimas buvo pateiktas jau šeštadienį (http://www.games.lt/g/news.full/23766).

  4. SB parašė:

    Monk, žinau, žinau, rašytojas mūsų nusigrybavo ir viskas. Pataisyta.

  5. pushaz parašė:

    SB – oficialus pranesimas ne del nuleakinimo,o del pacios situacijos del to Crysis 2 dalyko,eina kalbos kad bus isleistas ala anksciau,kad sumazint to leako zala.O kad patys EA pasake kad yra leakinta versija,tai kas jiem beliko?
    Dabar idomiu versiju galima prikurt – pvz,va ir vel pc piratai pasidarbavo,todel visi kiti musu produktai bus tik ant konsoliu 😀 Geras butu pasiteisinimas

  6. MariusK parašė:

    Suzinotu EA kas taip padare tai ohoho kaip jam atsirugtu tokie \"sposai\". 🙂 O del betos abejoju ar ten beta versija buvo. Tiesiog kad atrodytu beta, paskubom kazka naujo prikurs ar pakeis ir isleis kaip galutine.

  7. SB parašė:

    pushaz>Ir konsoliu pasaulyje nuleakinimai zinomi. Pavyzdziui, GTA IV Xbox 360 zaide savaite pries isleidima.

  8. Povilas parašė:

    MariusK, sako kad ten net dx10/11 nera. tai aisku kad beta.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.