Motorola Xoom planšetas debiutuos vasario 17 dieną?

Jūs veikiausiai pamenate kompanijos Motorola pasididžiavimą šių metų CES parodoje, Xoom planšetinį kompiuterį su Google Android 3.0 operacine sistema. Šį kartą teigiama, kad jis JAV rinkoje pasirodys jau vasario 17 ir kainuos 700 JAV dolerių.

Tiesa, reikėtų pažymėti, kad ši informacija nėra oficiali, o mes nemanome, kad data nėra tikra. Ar iš tiesų Android 3.0 plėtojimas baigtas ir Google bei jos partneriai yra pasiruošę įrenginius su šia operacine sistema pristatyti ne kovą, kaip buvo manomą, o vasarį? Mes taip nemanome.

Bet kokiu atveju aišku, kad Motorola Xoom, kaip ir daugelį kitų planšetinių kompiuterių, varys nVidia Tegra 2 1GHz procesorius, įrenginys turės 10.1 colio, 1280×800 rezoliucijos ekraną, 32GB vidinės atminties, 5MP kamerą ir kitus būtinus atributus.

3 Komentarai

  1. Natter parašė:

    Man viskas labai keistai skamba su šituo planšetu, pirma, tas kad CES parodoje visi jie sugebėjo rodyti tik filmukus, tai bylotų apie 3.0 Androido „žalumą“, bet bac jį dabar ruošiasi po mažiau nei mėnesio pardavinėt, tai arba Googlas tyčia neleido pažiūrėt į OS 3.0, kaip kažkas teisingai pareiškė, iki anonsuojant iPad 2, kad neišduot kažkokių superfintų arba aš kažko nesuprantu :-).

  2. ManC parašė:

    Hmm… Tikrai keista, kad viskas slepiama. Tik skaičiukai rodomi visur, kaip ir kas realiu laiku veikia negalim pamatyti. Tikriausiai reklaminis triukas pritraukti daugiau pirkėjų ir sulaukti daug preorder. Bet čia didelė mįslė- kam jiem slapukaut? Atskleistų kozirius ir viskas…nauda didesnė manau būtų.

  3. Natter parašė:

    Yra mintis kad Google laukia iPad 2 anonso, katras bus kaip suprantu jau tuoj, o to to jau parodys OS 3.0 galimybes taip sušvelninant iFanBoy\’ų laimės šūksnius arba net jį nustelbti, kad ir kaip būtų tikiuosi ši naujiena pasitvirtins ir po mėnesio jau skaitysim Xoom apžvalgas :-).

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.