Pagerintas AMD procesoriaus spartinimo rezultatas

Vieno didžiausio pagrindinių plokščių gamintojo Gigabyte remtose procesorių spartinimo varžytuvėse buvo užfiksuotas ir pagerintas didžiausias AMD procesoriaus pasiektas taktinis dažnis.

Spartintojas iš Hong Kongo, pasivadinęs Mad222 vardu, sugebėjo priversti Phenom II X4 965 Black Edition (3.4 GHz) dirbti 7344.48 MHz taktiniu dažniu. Neįtikėtinui rezultatui pasiekti, be abejonės, prireikė sauso ledo bei aukštos klasės Gigabyte GA-890FXA-UD7 pagrindinės plokštės.

Užfiksuotas 7344.48 MHz dažnis tapo didžiausiu AMD procesoriaus pasiektu rezultatu. Iki šiol rekordinis dažnis siekė 7217.81 MHz, spartinant Phenom II X4 955 BE. Gigabyte skelbia, jog turnyre, naudojant GA-890FXA-UD7 pagrindinę plokštę, buvo pasiekti ir dar 2 solidūs rezultatai: 7182.04 MHz ir 7168.7 MHz.

Įdomumo dėlei, didžiausias kada nors pasiektas 8242.45 MHz procesoriaus dažnis priklauso ne kam kitam, o Intel Celeron 360 ir Asus Commando duetui.

11 Komentarai

  1. Metanabol parašė:

    IR??? Nu ir kas iš tų skaičiukų??? :DDD Blemba g33k\’ai užsikniskit su savo tais turbinimais… Supraščiau iš mašinų spaustų super greičius ir ten belekokį trumpą laiką, siekiant 100km/h… Nors realus gyvenimas, o čia tie skaičiukai taip ir lieka niekam nereikalingi, nes jie paprasčiausiai yra tušti… Čia maždaug taip: jei turi sauso ledo, AMD ITS FOR YOU…

  2. daniukas21 parašė:

    nesuprantu is kur tiek tu emociju :)staipsnis ir tiek

  3. killermk parašė:

    Metanabol> o tu supranti kas yra sportinis interesas? idomu kode pas pati stovi procas su OC padarytu (kad ir mazu)…

  4. Storasis parašė:

    ir kiek is savo mashinos isspaudei sekundziu iki 100km/h, Metanas?

  5. Crembo parašė:

    Aš kažkaip abejoju, ar užteko sauso ledo. Turbinant iki tokių dažnių dažniausiai naudoja dar skystą azotą..

  6. cepukas parašė:

    tai kad kiek youtube ziurejau tokiu testu,tai visi skysta azota naudoja 🙂 bet neblogai su tuo celeronu uzkele buvo,kazkaip net nezinojau sito 😀

  7. Metanabol parašė:

    o tu supranti kas yra sportinis interesas? Virtualiame gyvenime??? NE. Nesuprasiu niekados. Virtualus pasaulis – kelias pabėgti nuo realaus, kai jame nepritampi. Ir tiek.

  8. Crembo parašė:

    Prie ko čia virtualus pasaulis? Turbinant čia nėra nieko virtualaus…

  9. Povilas parašė:

    metanabol 😀 kazka suvelei cia tikrai, virtualus gyvenimas butu jei pvz tu zaidiant koki game GTA pvz ir ten turbintum koki procesoriu 😀 o mes spartinam realiam gyvenime, ir tai nesvarbu ar tai cpu ar vga, ar dar kazka tobuliname, gerinam, siuo atveju tiek del sportinio interneso ir spartos.

  10. developeris parašė:

    Metanabol, FAIL… 😀

  11. ironvolf parašė:

    Metanabol iš kur žolę perki?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.