„PowerColor“ oficialiai pristato pirmąją „Radeon HD 7990“!

Teko ilgai laukti, kol sužinoje tikslias pirmosios "Radeon HD 7990" specifikacijas (labiau kalbame apie taktinius dažnius). Seniai galėjome nuspėti, jog pirmieji savo variantą suskubs pristatyti "PowerColor" ir štai oficialius startas pagaliau čia!

"PowerColor Devil 13 HD 7990" talpina du "Tahiti XT" lustus, kurių minimalus taktinis dažnis siekia 925 MHz. Tiesa, gamintojas nepamiršo dvigubo BIOS'o ir specialaus mygtuko, kuris leidžia kilstelti dažnį iki apvalių 1000 MHz. Tuo tarpu 6 GB talpos GDDR5 atminties dažnis siekia 5500 MHz.

Vaizdo plokštė naudoja 12+2+2 fazių įtampos reguliatorių ir yra apginkluota aukštos klasės kondensatoriais bei UHB ir PowerIRstage tranzistoriais. Visa tai užtikrina mažesnes temperatūras bei sklandesnį energijos aprūpinimą.

Gigantiška, tris išplėtimo lizdus užimanti, vaizdo plokštė komplektuojama su domkratu, kuris neleis sulūžti pagrindinės plokštės PCI-e lizdui. Panašu, kad "PowerColor" į komplektą įdeda ir atsuktuvų rinkinį.

6 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Ziauru, iki ko daejom, jau ir domkratu kompam prireikia…

  2. daimonass parašė:

    Noreciau pamatyti kaip ideta i korpusa ji atrodo.. 😀

  3. newdiamond parašė:

    kas kolekcionuoja VGA..tai pirkinys jiems

  4. daniukas21 parašė:

    nu jo domkratas 😀

  5. simple parašė:

    Žinoma jie bandys lygiuotis su 1000$ kainuojančia GTX690, tad gali sau leisti pridėti ir atsuktuvų rinkinį, ir domkratą. O gal dar ir ją – http://i.imgur.com/WQc8K.jpg ? 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.