„ASUS TUF Gaming X570-Plus (WiFi)“: sėkmingas bandymas reabilituoti TUF ženklą

Intro

TUF prekinis ženklas anksčiau turėjo didesnę vertę ir sekė tiesiai po ROG. Deja, su laiku ASUS jį pavertė biudžetiniu ženklu, pernelyg nekoreguodama kainodaros. Dėl šios priežasties prie TUF greitai prilipo pervertinto ženklo etiketė ir tai patvirtino eilė išleistų produktų, pagrinde pagrindinių plokščių sektoriuje. Tokia kritika negalėjo nepasiekti ASUS, todėl turėjo ateiti metas, kada bus susiimta. Puikia proga tapo brangių X570 pagrindinių plokščių debiutas. Vartotojams reikėjo pigesnių, bet pakankamai pajėgių (žinant, kad ekosistemoje yra 16-os branduolių „Ryzen 9 3950X“) modelių, tarp kurių atsidūrė sąlyginai pigus TUF’as. Žinodama, koks CPU gali atsidurti X570 TUF pagrindinėje plokštėje, ASUS turėjo priimti atitinkamus sprendimus. Žinoma, ne vienoje srityje buvo pritaikyti tam tikri pataupymai, tačiau netikėtai pasklido kalbos, kad ASUS pagaliau nulipdė bent iš dalies senojo TUF vardo vertą pagrindinę plokštę, kuri, priklausomai nuo regiono ir prieinamumo, dar ir gali būti rekomenduojama kaip vienas geriausių pasirinkimų. Atsiradus galimybei mes patys panorome įsitikinti, ar ASUS pagaliau nusižengė ilgai vykdytai politikai ir ar TUF Gaming X570-Plus (Wi-Fi) pagrindinėje plokštėje viskas funkcionuoja taip, kaip turėtų.

2 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Su tuo TUF sunkiai gaudytis yra. Vieni produktai yra tikrai geri ir kaina nebloga, bet kiti daugiau tik vardas. Panašu, kad šį kartą ne vien vardas, bet ir geras produktas išėjo už gerą kainą.

  2. BC00 parašė:

    Nežinau, kokią toliau viziją ASUS mato šitam ženklui, bet po ilgos pertraukos išeina vienas kitas tikrai dėmesio vertas produktas ne vien tarp motininių, bet ir LCD. Pavyzdžiui, VG279QM, bet dėl 27″ 1080p daugelis pasakys, kad jis nė kiek nevertas dėmesio 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.