„Crucial“ žengia į NVMe turgų: ar P1 gali būti F-1?

Testavimo metodika

Į kaupiklį buvo diegiama „Windows 10 Pro“ operacinė sistema, turinti Fall Creator’s atnaujinimą. Po to atlikti visi atnaujinimai ir įdiegtos naujausios „Asus ROG Maximus VIII Extreme“ pagrindinės plokštės tvarkyklės, įskaitant „Intel Rapid Storage Technology“ ir „Intel Management Engine“. Visi testai buvo kartojami po du/tris (priklausomai nuo testo) kartus ir išvedamas vidurkis. Prieš antrą bandymą kompiuteris būdavo perkraunamas siekiant išvengti informacijos įsiminimo. SSD kaupiklis naudoja tai dienai naujausią vartotojui prieinamą programinį kodą. „Intel“ Z170 sistema BIOS lygmeniu neturi atnaujinimų, skirtų apsaugoti nuo „Meltdown“ ir „Spectre“ pažeidžiamumų.

15 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Kaip tik is topo centro paemiau uz 119 eur. Manau, kad nvmi baigia m2 isstumti, nes kaina beveik identiska tapo tik greitis nvmi daug geresnis.

  2. SarzzeR parašė:

    Hmmmm, visai greitas aparatas, gal reiks pasiimti, tik reikia rasti pigiausią variantą. 😀

  3. BC00 parašė:

    Pagal kainą radau dar vieną rimtą konkurentą. Silicon Power P34A80: Phison E12 + Toshiba 3D TLC + DRAM. Turėtų panašiai performinti į Patriot Viper VPN100, bet gal patiems pavyks gauti testams.

    http://www.skytech.lt/sp001tbp34a80m28-silicon-power-ssd-p34a80-1tb-pcie-gen3-nvme-32003000-mbs-p-449394.html

  4. SarzzeR parašė:

    Na va, pagaliau pasiėmiau P1, esu labai patenkintas. Pagaliau turiu daug vietos sudėti visus norimus žaidimus. 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.