Antrasis „Fractal Design“ bandymas: „Celsius S36“ AIO sistema

Pakuotė ir komplektacija

Gaunant 360 mm AIO sistemą pailga dėžute stebėtis nereikia. „Fractal Design“ žada ekstremalų aušinimo efektyvumą, iškart garantuoja suderinamumą su AM4 lizdo „Ryzen“ procesoriais ir duoda 5 metų trukmės garantija, kuri Lietuvoje, deja, susitraukia iki 2 metų. Gamintojo dėmesys atiduodamas jau minėtoms išskirtinėms „Celsius“ savybėms: dviejų tipų ventiliatorių valdymui, CPU bloko viduje panaudotoms triukšmą slopinančioms medžiagoms ir galimai sistemos modernizacijai dėka parinktų G1/4″ užraktų.

 

 

Nepaisant to, kad „Fractal Design“ montavimo detales paskirstė po atskirus maišelius, gražiai apipavidalino gidą ir pridėjo porą ventiliatorių laidams skirtų laikiklių, mes pasigedome tam tikrų atributų. Pirma, varžtų galvojantiems apie „push-pull“ konfigūraciją, antra antivibracinių priemonių tarp radiatoriaus ir trijų pridedamų Dynamic X2 GP12 ventiliatorių. Tiesa, pirmasis gamintojo apsisprendimas turi logišką paaiškinimą, kurį atskleisime apžvalgos eigoje.

 

4 Komentarai

  1. lux parašė:

    Del garantijos: jei gamintojas suteikia ilgesne nei 2 metu garantija, o pardavejas ja sutrumpina iki minimalaus 2 metu termino, pasibaigus 2 metu terminui (pardavejo garantija), galima kreiptis tiesiai i gamintoja per likusi gamintojo garantijos termina. Pastebejau, kad Lietuvoje tai gana daznas reiskinys, nes pardavejai nera ipareigoti suteikti visos gamintojo garantijos, o tik minimalu 2 metu termina (netaikoma baterijoms ir kitiems greitai sudevimiems/suvartojamiems daiktams), taip apribodami savo administracine nasta.

  2. BC00 parašė:

    Tokia praktika tikrai dažna. Čia buvo Skytech atsakymas į užklausimą, kodėl 750 W FSP Hydro G gauna tik 24 mėn vietoj 60 mėn.
    „Valstybės įstatymai nustato tik tvarką ir minimalius laikotarpius. Mes šiuos blokus perkame iš tiekėjo kuris duoda jiems 24 mėn. garantijos laikotarpį.“
    Įtariu, kad tarp tiekėjo ir gamintojo būna atskira diskusija kokio ilgio garantiją suteikti. Pvz, NZXT produkcijai, įskaitant AIO sistemas, kurias irgi veža ACC, galėtų būti tik tie patys 24 mėn, bet duodami visi 60.

    • newdiamond parašė:

      nueikite i markit.lt ir pamatysite kiek tiekeju duoda skirtinga garantija….
      bet kas idomiausia, kad net lietuvoje buna vieni duoda pilna gamintojo, kiti tik daline…
      Taigi vartotojas daznai turi tik pasirinkti…ir mesti per borta tuos nasharnikus, kurie numeta 5 euru su bomzhine garantija.
      Kodel galutinis vartotojas turi terliotis su gamintoju kazkur aname pasaulio gale, kai sumoka uz prake didesnius pinigus….nes nera pigaus daikto su ilga garantija

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.