Antrasis „Fractal Design“ bandymas: „Celsius S36“ AIO sistema

Testavimas

Aušintuvui tenka „Core i7-6700K“ procesorius, prieš tai pakėlus jo dažnį iki 4.5 GHz ir darbinę įtampą iki ~1.375 v. „HyperThreading“ technologija įjungta, todėl CPU generuoja papildomą kiekį karščio. Apkrovai pasirinktas 7 min trukmės „Prime95“ (27.7 versija) įrankis, išnaudosiantis procesoriaus AVX instrukcijų paketą. Temperatūrų sekimui naudota „Core Temp“ programinė įranga. Lyginant su anksčiau testuotomis AIO sistemomis testavimo metu aplinkos temperatūra skiriasi, todėl grafoje bus galima rasti ir delta temperatūrą, kuri paskaičiuojama iš karščiausio branduolio temperatūros atėmus aplinkos temperatūrą. Papildomai apie 1 m atstumu matuotas triukšmas.

  • Procesorius: Intel Core i7-6700K@4.5 GHz 1.375 v (HT on)
  • Pagrindinė plokštė: Asus ROG Maximus VIII Extreme Assembly
  • RAM atmintis: G.SKILL TridentZ DDR4 2x 8 GB @2666 MHz CL16
  • Vaizdo plokštė: MSI GTX 750 Ti Gaming OC
  • SSD kaupiklis: OCZ Vector 150 240 GB
  • Maitinimo šaltinis: Be Quiet! Dark Power Pro 10 550 W
  • Korpusas: Phanteks Enthoo Primo
  • Monitorius: Dell U2311H
  • Operacinė sistema: Windows 7 x64 (SP1)

4 Komentarai

  1. lux parašė:

    Del garantijos: jei gamintojas suteikia ilgesne nei 2 metu garantija, o pardavejas ja sutrumpina iki minimalaus 2 metu termino, pasibaigus 2 metu terminui (pardavejo garantija), galima kreiptis tiesiai i gamintoja per likusi gamintojo garantijos termina. Pastebejau, kad Lietuvoje tai gana daznas reiskinys, nes pardavejai nera ipareigoti suteikti visos gamintojo garantijos, o tik minimalu 2 metu termina (netaikoma baterijoms ir kitiems greitai sudevimiems/suvartojamiems daiktams), taip apribodami savo administracine nasta.

  2. BC00 parašė:

    Tokia praktika tikrai dažna. Čia buvo Skytech atsakymas į užklausimą, kodėl 750 W FSP Hydro G gauna tik 24 mėn vietoj 60 mėn.
    „Valstybės įstatymai nustato tik tvarką ir minimalius laikotarpius. Mes šiuos blokus perkame iš tiekėjo kuris duoda jiems 24 mėn. garantijos laikotarpį.“
    Įtariu, kad tarp tiekėjo ir gamintojo būna atskira diskusija kokio ilgio garantiją suteikti. Pvz, NZXT produkcijai, įskaitant AIO sistemas, kurias irgi veža ACC, galėtų būti tik tie patys 24 mėn, bet duodami visi 60.

    • newdiamond parašė:

      nueikite i markit.lt ir pamatysite kiek tiekeju duoda skirtinga garantija….
      bet kas idomiausia, kad net lietuvoje buna vieni duoda pilna gamintojo, kiti tik daline…
      Taigi vartotojas daznai turi tik pasirinkti…ir mesti per borta tuos nasharnikus, kurie numeta 5 euru su bomzhine garantija.
      Kodel galutinis vartotojas turi terliotis su gamintoju kazkur aname pasaulio gale, kai sumoka uz prake didesnius pinigus….nes nera pigaus daikto su ilga garantija

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.