„In Win 101C“: paprasta, nebrangu ir skoningai gražu

Pakuotė ir komplektacija

Nebrangiam korpusui tenka paprasta kartoninė dėžė, kuri, neturėdama C raidės, privertė suabejoti, ar tikrai gavome būtent 101C modelį. Abejonės dingsta dėžę pasukus, kadangi matome lipduką su užrašu Type-C USB 3.1. Neišimant korpuso iš dėžės gamintojas leidžia identifikuoti jo spalvą, peržvelgti specifikacijas bei susipažinti su pagrindinėmis produkto savybėmis. „In Win“ pažymi stilingai šviečiančią priekinę panelę, įvairius galimus aušinimo sprendimus, kruopščiai apgalvotą vidaus dizainą ir t.t.

Nors su apžvalgoms skirtų „In Win“ korpusų kainomis ritamės žemyn, gamintojas išlaiko komplektacijos pateikimą aukščiausiame lygyje. Permatome dėkle randame gražiai apipavidalintą vartotojo gidą, po atskirus maišelius suskirstytus varžtus ir aksesuarus, tokius kaip „zip-ties“ surišėjai, guminės tarpinės ir vaizdo plokštės prilaikomasis kronšteinas.

2 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Visai neblogai atrodo, plius man kažkaip geriau atrodo aušintuvų montavimui šonas vietoj viršaus kaip 303.

  2. BC00 parašė:

    Šoninis pasirinkimas pas 101(C)/301 mažiau obstruktyvus. 303-jame ir PSU ir jo kabelius ventiliatoriui reikia įveikti. Visai įdomu būtų sužinoti kiek iš tikrųjų prarandama dėl korinių grotelių, galbūt su kitu In Win korpusu tai pabandysime išsiaiškinti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.