„In Win 101C“: paprasta, nebrangu ir skoningai gražu

Žvilgsnis į išorę

Kurdama 101(C) „In Win“ liko visiškai ištikima sau pačiai, todėl galutinis rezultatas atrodo pakankamai standartiškas. Tai yra tipiškas „In Win“ dizaino produktas: griežto užkantavimo stačiakampė forma, aklinas priekis bei viršus ir permatomas grūdinto stiklo šonas. Kalbant apie bendrą visumą pasikeitimų nėra daug. Vienas ryškiausių – spalva. Abu 300-osios serijos korpusai mums teko baltos spalvos, kuri tinka toli gražu ne kiekvienam interjerui. Juodos spalvos kokybišką apdailą turintis 101(C) nesugebės taip gerai maskuoti nusėdančių dulkių, tačiau reikia sutikti, kad tai einamesnės išvaizdos prekė, nors gamintojas asortimente palieka ir labiau ekskliuzyvų baltąjį 101(C).

 

 

Priekinį plieno lakštą „In Win“ dekoruoja permatoma juosta (rėmeliu), kurioje integruotas kompanijos pavadinimas, ir kuri, sprendžiant iš apatiniame kampe esančio „RGB Lightning“ lipduko, palaiko pašvietimo funkciją. Oficiali svetainė skelbia, kad palaikomos „Asus AURA“, „MSI Mystic Light“ ir „Gigabyte RGB Fusion“ sistemos. Šioje juostoje taip pat užmaskuotas įjungimo mygtukas. Korpusas priekinėje panelėje turi SSD/HDD veiklos indikatorių, tačiau niekur neradome perkrovimo mygtuko. Jo nėra.

Pritrūkusi vietos priekyje, aišku tariamai, kadangi tai „mid-tower“ korpusas, turintis 445 (A) x 220 (P) x 480 (G) išmatavimus, „In Win“ visas išorines jungtis perkėlė į korpuso viršų, suteikiant ne tik vartotojui, bet ir dulkėms priėjimą prie lizdų ausinėms ir mikrofonui, dviejų USB 3.1 Gen 1 portų ir, žinoma, C tipo USB 3.1 Gen 2 lizdo. Būtina pažymėti, kad standartiniam 101-ajam nepriklauso nei C tipo lizdas, nei „RGB Lightning“ pašvietimas, nors identiškos formos rėmelis ir išlaikytas.

 

„In Win“ toliau stengiasi padaryti kuo patogesnį patekimą į korpuso vidų. Iš 3 mm storio grūdinto stiklo pagaminto gaubto nuimamas/pritvirtinimas dviejų spaustukų pagalba. Laiko atžvilgiu jie savo funkciją atlieka puikiai. Lyginant su 301/303 modeliais, kurie turėjo rankeną, šis naujas mechanizmas atrodo kiek mažiau ilgaamžis, tačiau toks sprendimas visiškai suprantamas, kadangi 101(C) pigesnis ir gamintojui reikėjo kažkur pataupyti. Priešingos pusės aklino gaubto tvirtinimo principas išlaikytas tas pats ir atliekamas pirštais prisukamais varžtais. 101(C) nebūtų „In Win“ sukurtas produktas, jeigu jo gaubtas negautų korio formos perforacijų.

 

Maitinimo šaltinio skyrius, kuriame PSU guldomas, o ne sukamas šonu, kaip buvo 303-jame, sumontuotas korpuso viršutinėje dalyje. Gale montuojamo 120 mm skersmens ventiliatoriaus pozicija nėra griežtai apibrėžta – panaudotos ne skylės, o bėgiai. Kaip ir priklauso ATX formato pagrindines plokštes talpinančiam korpusui, 101(C) turi septynis daugkartinio naudojimo PCI išplėtimo dangtelius.

Beveik 7,5 kilogramo sveriantį 101(C) ant kojų laiko dvi plačios plastmasinės kojos, kurios galėtų būti kiek tvirtesnės. Perforuotą dugną saugo pro šoną ištraukiamas dulkių filtras.

 

2 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Visai neblogai atrodo, plius man kažkaip geriau atrodo aušintuvų montavimui šonas vietoj viršaus kaip 303.

  2. BC00 parašė:

    Šoninis pasirinkimas pas 101(C)/301 mažiau obstruktyvus. 303-jame ir PSU ir jo kabelius ventiliatoriui reikia įveikti. Visai įdomu būtų sužinoti kiek iš tikrųjų prarandama dėl korinių grotelių, galbūt su kitu In Win korpusu tai pabandysime išsiaiškinti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.