NZXT „goes digital“ – H700i „goes smart“

Pakuotė ir komplektacija

Ne pačios mažiausios dėžės „rodmenys“ nėra tikslūs – vietoje baltos spalvos viduje turėtume rasti kitos spalvos H700i, bent NZXT sakė, kad siunčiamas korpusas ne baltos spalvos. Tačiau kartoninės dėžės apipavidalinimas išties gražus. Į reprezentacinio korpuso vidų NZXT surinko savo „Kraken“ aušintuvus (CPU ir GPU) bei įspėjo, kad juos dengia grūdinto stiklo šonas.

Ant siauresnio dėžės šono rastų specifikacijų tikslumu neabejojame. Įdomumą H700i korpusu kelia reikalavimas turėti „Windows 10“ operacinę sistemą ir interneto prieigą. Papildomą ažiotažą didina išskirtinės korpuso savybės, kurias jau trumpai apkalbėjome pirmajame puslapyje. Pilnavertiškam jų funkcionavimui reikalinga CAM programinė įranga, o jai, supraskime, internetas.

 

Geresnės apsaugos nuo išorinių pažeidimų korpusui turbūt ir nesugalvosime.

Iš baltos aksesuarų dėžutės ištraukėme nemažą vartotojo gidą, po atskirus maišelius paskirstytus zip-ties surišėjus ir varžtelius, RGB LED juostelę, jai skirtą prailgintoją ir lankstinuką, nurodantį jungimo būdus.

3 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Jau ir korpusai išmanūs, realiai nestebina, bet vis tiek keista 🙂

  2. BC00 parašė:

    Priklauso kiek užsiprašoma dėl tokio feature. Šiaip, kad patenkinti patyrusio vartotojo, kuris reguliuojasi fan’us savaip, norus toks prietaisas turi dar gerokai patobulėti, o ir šiaip jis turbūt niekada neįtaikys į tuos norus. Bet tai yra neblogas sprendimas naujokui, kuris tik girdėjęs kas tas UEFI BIOS. Su sąlyga, kad kalibracija nėra silent profilio replika. Bet kokiu atveju savikalibracija nėra pagrindinis H700i dalykas, kuris turėtų dominti pirkėją. Aš jį labiau matau kaip priedą prie 9 fan palaikymo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.