„Seasonic Focus Plus Gold“: galingas vos su 550 vatų

Žvilgsnis iš arčiau

Jau norėjome sakyti, kad „Focus Plus“ išvaizda toli gražu ne pati prasčiausia 100 eurų nekainuojančiam maitinimo šaltiniui, tačiau prisiminėme, jog 1000 W modelis, atrodantis identiškai, šoka dvigubai virš minėtos sumos. „Seasonic“ naudoja elementarias groteles, jų centre nepamiršta savo inicialų, paviršių paįvairindama laužtiniais L ornamentais. Reikia sutikti, kad viskas atrodo labai neprastai, nors šios PSU dalies korpuse net nesimatys. Kompaktiškai atrodantis PSU korpusas išties toks ir yra – gylis tesiekia 140 mm. Specifikacijų lipduką gamintojas klijuoja kitoje pusėje.

Kas tikrai gali matytis PSU zonos dangčio neturinčiame korpuse, tai „Focus Plus“ šonai, o rodyti juos nėra jokia gėda. Jei gamintojo ir maitinimo šaltinio pavadinimai yra natūrali praktika, tai korpuse įgaubtą raštą pamatysi ne visada.

 

Vos ne standartinių korio formos grotelių centre įstatytas masyvus mygtukas leidžia įjungti hibridinį ventiliatoriaus režimą. Tiesa, reikia žinoti mažą paslaptį, jog hibridinis režimas yra aktyvus tada, kai mygtukas neįspaustas. Pasielgta šiek tiek žydiškai, bet kartą išgirdęs faktą vartotojas greičiausiai neklys.

Prijungiamų kabelių panelėje jiems skirtų jungčių tikrų tikriausias perteklius. Virtualiai prijungus visus komplektacijoje esančius kabelius greitai išsiaiškiname, kad lieka vienas laisvas lizdas SATA/Molex kabeliui ir net trys lizdai EPS12V/PCIe kabeliams. „Seasonic“ turėtų pagalvoti apie papildomą verslą atskirai pardavinėjant kabelius.

16 Komentarai

  1. Marichuana parašė:

    Būtų dar geriau, kad šiuos maitblokius actually būtų galima lengvai nusipirkt Lietuvoj 😀

  2. Strelok parašė:

    Turiu 750 W, kol kas netapo degesiu 🙂

  3. BC00 parašė:

    Kernel, kaip gavai iš varlės savo Focus+? 🙂 Jei ne, tada atsirado realūs kiekiai Skytech’e.
    http://www.skytech.lt/ssr550fx-seasonic-focus-plus-550-gold-p-390328.html

  4. BC00 parašė:

    Džiugu, kad jau Seasonic Lietuvoj pradeda gauti pilną 120 mėn garantiją 🙂
    http://www.skytech.lt/ssr650fx-psu-seasonic-focus-plus-650-gold-p-394746.html

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.