Tyrimas su „Asus RTX 2060 ROG STRIX“: ar 6 GB vRAM yra per mažai?

Pakuotė ir komplektacija

„Asus“ jau kuris laikas išlaiko ROG serijos pakuočių dizainą, ir jis tikrai malonus akiai. Kaip visada, dėžutė yra labai kokybiška, o dar ir spalvinga bei pateikia nemažai informacijos apie produktą. Priekyje matome vaizdo plokštės pavadinimą ir pagrindines jos savybes.

Pakuotės gale apie vaizdo plokštę jau viskas surašyta išsamiai. Sužinome, kaip veikia aušinimas, taip pat esame informuojami apie dvigubą BIOS ir nepriekaištingą surinkimo kokybę.

Iš spalvingo apvalkalo ištraukę vidinę dėžę galime ją atidaryti ir pasiekti savo vaizdo plokštę. Ji saugiai apsupta minkštų putų ir yra įdėta į antistatinį maišelį.

Kaip jau darosi įprasta, vaizdo plokščių komplektacija yra gana kukli, ne išimtis ir „Asus RTX 2060 ROG Strix OC Gaming 6 GB“. Be vaizdo plokštės dar gauname naudotojo gidą, tvarkyklių kompaktinį diską ir porą ROG medžiaginių dirželių.

3 Komentarai

  1. koloniukas parašė:

    Su rtx 2060 net nelysčiau į 1440p, tai yra 1080ti/2080 raiška.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Tikrai nėra RTX 2060 blogai ant 1440p, na nebent nori, kad AAA lygio žaidimai eitų virš 100 fps. Jei koks vienas ar kitas žaidimas prasčiau atrodo visada galima kokį filtrą numažinti ar kokį nustatymą pakeist, kuris bendrai vaizdo kokybei turės minimalią įtaką.

  2. BC00 parašė:

    Čia jau priklauso nuo norimo komforto. Mindaugas turbūt pasakytų, kad nelabai kaip žaidėsi tik AC Odyssey. Paaukojus kelis settings ir fps mušantį AA filtrą mažiau reikliam geimeriui spėčiau 2060 visai tiktų ir patiktų.

    Šiaip įdomus straipsnis ir puikiai viskas aprašyta, įdedant ms/fps diagramas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.