Viena didesnė, kita mažesė, bet abi super pigios: „SPC Gear GK550 OMNIS“ ir „SPC Gear GK530 Tournament“

Pakuotė ir komplektacija

Abi klaviatūros atkeliauja identišką spalvinimą turinčiose dėžutėse. Skiriasi tik užrašai, o ant dėžių dominuoja juoda spalva. Pačios dėžutės yra kartotinės ir pakankamai tvirtos, kad ištvertų kelionę iki pirkėjo.

Kadangi pakuotės kone identiškos, jas aprašysime paraleliai. „SPC Gear GK550 OMNIS KAILH BROWN RGB“ ir „SPC Gear GK530 Tournament KAILH BLUE RGB“ dėžučių priekyje matome pavadinimą, klaviatūros naudojamų jungiklių tipą, informuojama apie RGB apšvietimą ir 2 metų garantiją. Tuo pačiu sužinome, kad GK550 turi aliuminį korpusą, o GK530 metalinį.

Pakuočių šonuose daugiausia šmėžuoja produktų pavadinimas, viename iš jų galime rasti glaustas specifikacijas 4 kalbomis (Lenkų, Čekų, Anglų ir Vokiečių).

Galinėse pakuočių dalyse matome perkamų klaviatūrų maketus ir išvardintas esmines savybes. Čia vėl kartojama apie mechaninių jungiklių tipą, RGB apšvietimą ir metalinius korpusus. Tuo pačiu sužinome, kad palaikomas macro mygtukų programavimas, o taip pat turime galimybę užrakinti „Windows“ Start juostos iššaukimą (WinLock). Žvelgiant į „SPC Gear GK550 OMNIS KAILH BROWN RGB“ dėžę matome, kad ji dar turi ir atjungiamą riešų poilsio elementą.

Dėžėse be pačių klaviatūrų randame tik naudotojo gidą. Tiesa, klaviatūrų apačioje dar integruotas mygtukų išėmimo įrankis, bet apie tai vėliau.

8 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Kai perskaičiau „super pigios“ galvojau kad kainuos 15 eur, o čia 65 eur 😀

  2. BC00 parašė:

    O yra čia LT dar pigesnių už šitas?

  3. BC00 parašė:

    O vat šitie lenkai net switch’ų spalvos nemoka užsirašyti. Net neaišku, ką perki 😀 Pačiam teko pačiupinėt šitas SPC Gear klaviatūras – pagal kainą tikrai aukšta kokybė.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.