20 populiariausių 2017 metų telefonų

GSMArena“ pasinaudodami savo milžinišku populiarumu ir dideliu lankytojų skaičiumi sudarė 2017 metų dvidešimties populiariausių telefonų sąrašą. Jis sudarytas suskaičiavus pagal tai, kiek kiekvienu telefonu buvo domimasi ir peržiūrimos jo specifikacijos.

Pradžiai galime pažiūrėti, kaip atrodo gamintojų populiarumas. Nelabai stebina, kad „Samsung“ telefonais domimasi labiausiai (35 %). Nustembame, nes antroje vietoje yra „Xiaomi“ su 25 % lankytojų paspaudimų, trečia – „Nokia“ su 15 %. Kitiems gamintojams bendrai paėmus liko 25 % lankytojų dėmesio.

Žiūrint į populiariausių telefonų sąrašą irgi nustembame. Pirmoje vietoje yra „Nokia 6“ telefonas su visiškai neišskirtiniais duomenimis. Tai nulemta „Nokia“ sugrįžimo, o ne dėl pačio telefono. Antroje vietoje randame „Samsung Galaxy S8“, o trečias yra „Xiaomi Note 4“. Reikia pridurti, kad sąrašas nėra visai sąžiningas, nes vieni telefonai buvo išleisti anksčiau, kiti vėliau.

4 Komentarai

  1. adex parašė:

    nors nokia 6 isleista ir sausio menesi ir buvo pardavinejama visus metus, kas suteike pranasuma, bet vistiek nustebino. idomu ar pardavimus nuleme iki kaulu smegenu zinomas garsus nokia vardas daugumai asociajuojantis su kokybe, o gal susidomejima nokia prekiniu zenklu sukele 3310 prikelimas. na kad ir kaip bebutu smagu kai senojo zemyno salies kompanija nusluosto nosi visokiems iphonams, samsungams ir kitoms ciurku kompanijoms

    • kernel_panikuoja parašė:

      Nokia gerai perka azijos rinkose del vardo, bet tuo paciu ju telefonai, pagal kaina, taip pat yra geri. Jie eina gero build quality + gero SW support keliu, kas bent mano galva, labai teisingas poziuris.

  2. IFeelYou parašė:

    Nematau tiesa pasakius kur čia ta Nokia kam nušluostė nosį. Šitas bereikšmis sąrašiukas rodo ne pardavimus, o kiek GSMArenoje paspaudė ant vieno ar kito telefono. Ant Nokia 6 specifikacijų aš taip pat paspaudžiau kelis kartus, nes tiesiog buvo įdomu ką ta kompanija vėl sukūrė ir tiek. Man paskutinis jos kažko vertas telefonas buvo N95.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.