Itin originali Sparkle Calibre P960

Lietuvoje pakankamai populiari savo vaizdo plokštėmis Sparkle pristato vieną įdomiausių GeForce 9600GT modelių, turintis stilingai atrodantį juodą PCB. Šis modelis yra ne tik spartintas gamykliniu būdu, tačiau ir turi itin įdomią aušintuvo konstrukciją. Naujasis Sparkle P960 modelis turi visas G94 būdingas savybes – DirectX 10.0 ir OpenGL 2.1 palaikymą, 256 bitų atminties magistralę, PCI-Express 2.0 sąsają ir 64 stream procesorių.

Šis modelis turi 512 MB GDDR3 tipo atminties, kuri veikia 2000 MHz efektyviu dažniu. Plokštės procesorius shader‘iai taip pat spartinti – jų dažniai, atitinkamai, siekia 700 ir 1850 MHz. Kompanija teigia, kad Calibre našumas lenks beveik visus konkurentų gaminius. Sparkle tvirtina naudojantys aukštos klasės CMOS ir kondensatorius.

Svarbiausia šios plokštės naujovė – patraukliai atrodantis ir, pasak kompanijos, lygiai taip pat gerai veikiantis Dual Fly Cooling System. Tai pačios Sparkle kūrinys, kuriame naudojami trys heatpipe vamzdeliai, du ventiliatoriai ir plonos 0,2 mm plokštelės. Visa tai leis G94 lustui kaisti maždaug 10 laipsnių Celsijaus mažiau. Ventiliatoriai gali pakilti 15 laipsnių kampu, o tai sumažina ne tik plokštės dalių, tačiau ir aplinkos temperatūras(5 laipsniais Celcijaus).

Spaudos pranešime nurodyta, kad sintetiniame 3DMark06 teste Calibre P960 rezultatai 9,5 % geresni nei konkurentų, atitinkamai, 11527 prieš 12635 taškų. Pakuotėje bus prie PCB dizaino tinkantys aksesuarai, o kaina nuo referencinės versijos daug skirtis neturėtų.


 Itin solidi ir tuo pačiu išskirtinė išvaizda

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.