ARCTIC išleidžia MX-5 termo pastą

ARCTIC yra labai gerai žinomas aušintuvų ir termo pastų gamintojas. Daugelis kompanijos produktus vertina dėl puikios kokybės ir patrauklios kainos. Gerą reputaciją turi ir MX serijos termo pastos, o ARCTIC praneša apie naują MX-5 termo pastą. Ją bus galima įsigyti pakuotėse nuo 2 gramų iki 50 gramų, o kainos prasidės nuo 5,89 USD.

Kaip ir kitose termo pastose iš ARCTIC, taip ir MX-5 sudėtyje nėra metalo. Dėl to termo pasta nėra laidi elektrai ir nesukelia korozijos. Net jai patekus ant komponentų žalos nebus. Dėka mažo klampumo MX-5 termo pastą yra lengva užtepti ir tolygiai bei plonai paskirstyti ant procesoriaus paviršiaus. MX-5 taip pat turi didelį šilumos laidumą, kas užtikrins efektyvų karščio pernešimą iš procesoriaus į aušintuvo radiatorių. Norint pasiekti didesnį karščio laidumą termo pastos sudėtyje yra anglies mikro dalelių, kurios gerai užpildo mažyčius karščio dangtelių ir radiatorių paviršių nelygumus. MX-5 termo pastą galima naudoti procesoriams, grafikos procesoriams tiek staliniuose, tiek nešiojamuose kompiuteriuose, o taip pat ir konsolėse.

7 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    man si firma visada buvo misle.
    Niekada niekas jos realiai negyre….nesurasi kad kazkas labai ja reklamuotu…bet ji visitke gyva ir gamina…
    Tai kur jos pagrindines rinkos ?
    Nes kaip suprantu bent dalis ju produktu yra price/what u get segmento…o ne premium ar pan.

    • BC00 parašė:

      Geras pastebėjimas.
      Anksčiau ARCTIC gamino visiems 3rd party VGA gamintojams cooler’ius. Kas buvo uždėta pvz ant Sapphire buvo pagaminta ARCTIC’o. Manyčiau, kad tas pats verslo modelis ir dabar išlaikytas.

    • adex parašė:

      esu pirkes keliata kartu, kas nuleme toki pasirinkima tai net neisivaizduoju 😀

    • Smirgelis parašė:

      Na jie paprastai turi superinį kainos ir kokybės santykį. Tarkime ta pati MX-4 termo pasta: kainuoja gal 3x pigiau nei kokia noctua ar thermal grizzly, o našumas praktiškai tas pats (8,5).
      Kas liečia aušintuvus, tarkime jų kainuojantis 34e esports duo sugeba dirbti kaip 52e kainuojantis noctua. Visgi dažnai būna negirdėtas daugeliui gamintos, ir keista, nes našumas tikrai geras.

    • StrelokRTX parašė:

      Nu nežinau, bent arctic thermo pasta tai gerai žinoma ir daug kur dalyvavo apžvalgose. Kiti jų produktai blogiau žinomi, bet kokybė tai gana gera, kiek teko bandyti.

  2. Daemon parašė:

    Man tai jie visai patinka. Ne premium, bet performansas geras, atsižvelgiant į kainą, gal net labai geras.

  3. Mindaugas Klumbis parašė:

    Dar daugelis ir case fanus Arctic nuvertina, bet labai be reikalo.

    https://www.youtube.com/watch?v=rv1S9RhABa8&t=750s

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.