EA atleidžia 350 savo darbuotojų

„Electronic Arts“ (EA) pastarieji keli metai tikrai nebuvo lengviausi. Nors kompanijos sporto padalinys laikosi gerai, bet kiti leidžiami žaidimai sulaukia labai daug kritikos iš žaidėjų. EA nesugebėjo tinkamai išnaudoti Žvaigždžių Karų licencijos, „Battlefield V“ irgi buvo kontraversiškas žaidimas, o pardavimai nebuvo tokie geri, kokių tikėtasi. Problemų buvo ir su „Anthem“ bei „Apex Legends“.

Esant tiek daug nesėkmių mūsų laukia natūralus žingsnis. Kompanija ima keistis ir tai vadina restruktūrizacija. Kai tik vyksta restruktūrizacija dažniausiai būna atleidžiami darbuotojai, būtent tą daro ir EA. Kompanija iš viso žada atleisti 350 darbuotojų arba maždaug 4 % savo darbo jėgos. EA dirba maždaug 9000 darbuotojų. Pranešama, kad dauguma atleidžiamų darbuotojų yra iš viešųjų ryšių ir marketingo departamentų. Tuo pačiu mažinami ir padaliniai Japonijoje ir Rusijoje.

3 Komentarai

  1. Mekis parašė:

    Sporto padalinys laikosi gerai, nes ten viskas eina konsolems.

  2. newdiamond parašė:

    atleidzia marketingistus, nes nesugebejo sh isiulyti zaidejams….
    cha cha…siuolaikinis biznis…
    padaryk sh pigiai…po to isreklamuok gerai ir stumk…karta per desimt metu padaryk gera dalyka…kad po desimt metu lauktu pirkejai..nu dabar jau gal bus geras 😀 perkam 😀

  3. Neveris parašė:

    Tai ,kad susiko mass efecta ir anthem ant to pacio 😀 tai ko dar noreti 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.